FOTBAL  »  NATIONALA  »  DECLARAȚII

Hagi, un nou atac la FRF » Ce le reproșează șefilor Federației: "De ce nu s-a făcut așa? Eu am rămas blocat"

Articol de GSP - Publicat joi, 30 martie 2017 11:21

Gică Hagi își continuă războiul cu FRF și a criticat faptul că echipa națională a României nu a jucat un amical după meciul cu Danemarca, ci s-a jucat Cupa României.

"Era mai bine să joace naționala miercuri și să nu jucăm în Cupă. Aveam timp destul să jucam Cupa. Eu am văzut ca Spania a jucat amical cu Franța. Era mult mai indicat să joace echipa naționala în această săptămână. Când am văzut că joacă Franța cu Spania, am ramas blocat. De ce nu am jucat și noi un amical?

De ce să nu jucăm altădată Cupa? Trebuia să folosească la națională toți băieții tineri într-un amical. Așa trebuia. De Cupa României avem tot timpul din lume", a spus Hagi intr-o conferinta de presă.

  • Viitorul va juca împotriva Astrei în această seară, de la ora 20:30, în direct pe TV Digi Sport, TV Dolce Sport și TV Sport ro și liveTEXT pe GSP.RO în sferturile Cupei României.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  30 Martie 2017, 18:57

...ce ne pasa noua de ce zice un prost ?

bazileon
bazileon  •  30 Martie 2017, 18:40

Viitorul produce trecut. D'ala ***, comunist.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1822908868033677
Taz Master  •  30 Martie 2017, 17:49

Ce tuper are nesimtitul asta de hagi, terenul pe care e hotelul yaki e luat mocka de la guvernul de antunci, academia profita pe vremea lui mircea sandu de sute de mii de euro de la uefa, iar terenul de la ovidiu iar mocka, si tot *** asta mai vrea, tinand cont ca a exportat doar petarde, gen ianis hagi gen manea prin of shoruri, toata lumea din presa se nchina la *** asa zis regele, toate centrele de fotbal din tara asta sunt exclusiv cu finantare proprie, dar tot nesimtitul asta vrea bani sa dea pt nationala niste asa zisi titulari , daca a fost un bun fotbalist nu trebuie sa i se cuvine totul gratis , o mare _)_ pt antrenorul si omul hagi

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează