FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - POLONIA 0-3

HARABABURĂ nemțească! 4 decizii ale lui Daum care i-au bulversat complet pe jucători + comparație incredibilă cu Pițurcă

Articol de GSP - Publicat sambata, 12 noiembrie 2016 23:51

Eșecul suferit cu Polonia, 0-3, a iritat lumea fotbalului românesc nu atât prin rezultat, cât prin maniera jenantă în care s-a prezentat echipa contra lui Lewandowski.

Gazeta de duminică publică 4 decizii bizare prin care selecționerul Daum i-a bulversat pe tricolori!

  1. Haos generalizat cu Muntenegru: Selecţionerul a creat primul moment de stupoare chiar în debutul campaniei, când a introdus pe teren o formaţie stranie contra Muntenegrului, la Cluj. Săpunaru a evoluat la închidere, un post nefamiliar și nemulat pe calităţile fundașului Astrei, iar lui Bicfalvi i-a rezervat un rol nedefinibil în linia de mijloc!
  2. Selecții bizare: Daum a surprins în mod constant prin felul în care a alcătuit lotul pentru primele patru partide din preliminarii. I-a evitat pe Tamaș, pe Vătăjelu și pe Niţă, cu toate că stoperul Stelei și fundașul stânga al Craiovei arată evoluţii consistente în campionatul intern, iar goal-keeperul Stelei traversează o perioadă excelentă.

Alte două decizii bizare sunt în Gazeta Sporturilor de astăzi, care poate fi downloadată de pe platforma Gazeta Digitală.

Iată și alte subiecte interesante:

// Steaua, amintirea numărul 1 a Regelui! Care sunt cele mai importante meciuri care i-au marcat cariera
// Câini de legendă! Cum arată organigrama clubului din Ștefan cel Mare
// Cine este Alin Hălmăgean, românul din UFC care face una dintre cele mai importante meserii

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (69)
plischi
plischi  •  13 Noiembrie 2016, 15:33

sa nu o mai dam cu tzatza si cu leana, n-avem glezne de calitate, vor mai incerca si alte crampoane obosite, de prin toate zonele seriei 1, dar va iesi la fel.

polistul68
polistul68  •  13 Noiembrie 2016, 14:51

Acestea sunt piste false pt jurnalisti de 2 lei.....Sapunaru a jucat la mijloc doar pe faza de aparare..pe faza de atac trece al 3-lea fundas central, ca urce Benzar si filip Bicfalvi era folosit intre linia de mijlocasi si atacant, ca sa devieze spre Andone sau Stanciu. Era singurul jucator roman care putea cistiga fizic un duel. Cum nu avem jucatori de construcite, era clar cajucam cu mnge lunga. Era singurule meetode sa ducem mingea in terenul avers. Superioritatea numerica prin urcarea lateralilor si eventualele deieri ale lui Bicfalvi. Iordenascu si Pitureca erau conservatori, pe Daum nu il intelege nimeni..faptul ca nu avem jucatori de valoare, il puteti accepta ? Nici Ancelotti sau Mourinho nu ar putea face mai mult cu acesti jucatori.

ottobraun
ottobraun  •  13 Noiembrie 2016, 12:44

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (69)
Comentează