FOTBAL  »  NATIONALA  »  DECIZIE

Hotărârea de ultim moment luată de FRF: "Astfel ne propunem să scăpăm de certuri"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 25 ianuarie 2017 17:38

FRF a aprobat achiziționarea de camere video pentru toate cluburile afiliate, fiecare membru urmând să dețină o cameră video pentru fimarea tuturor partidelor de juniori, Liga a 3-a, Liga a 2-a, dar și a meciurilor feminine și cele de futsal.

Valoarea totală a camerelor care urmează să fie achiziționate este de 53.000 euro.

"Azi, în cadrul Comitetului Executiv, am luat decizia ca administraţia FRF să achiziţioneze mai multe camere video pentru fiecare membru afiliat al Federaţiei.

Facem acest lucru pentru ca în final să avem filmate toate meciurile. Ne dorim în acest fel să creăm o bază video de analiză din punct de vedere tehnic pentru orice antrenor. De asemenea, ne dorim să avem o bază de selecţie, adică aceste meciuri să fie bine utilizate de departamentul de scouting.

Urmărim şi arbitraje mai bune, pentru că am văzut că atunci când este un meci transmis ai şi arbitraje mai bune. Şi în final ne propunem să nu mai avem aceste certuri care de foarte multe ori sunt total neproductive pentru fotbalul românesc", a spus președintele Federației, Răzvan Burleanu, conform TV Digi Sport.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
portardelegenda
portardelegenda  •  25 Ianuarie 2017, 19:30

si uite asa ai mai pacalit niste fraieri . Pai daca filmezi de la o inaltime neadecvata te poti ...face pe ea de filmare pentru scouting si analiza asa ca drumul spre ,, bani cheltuiti aiurea " e pavat cu bune intentii

aius
aius  •  25 Ianuarie 2017, 17:53

craiova-wac-4-0

Vezi toate comentariile (2)
Comentează