FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Acum chiar că e fotbalist complet! Sînmărtean are de azi oficial poreclă: Hagi e Regele, Lăcătuş e Fiara, Lucică e...

Articol de GSP - Publicat vineri, 21 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 21 noiembrie 2014 22:03

Secundul lui Anghel Iordănescu la echipa naţională, Ionuţ Badea, îl laudă pe Lucian Sînmărtean pentru evoluţiile foarte bune din ultimul an şi îl compară cu Harry Houdini (fostul mare magician american de origine evreo-ungară) datorită tehnicii foarte bune pe care o are. 

”Cu Sînmărtean n-am avut ocazia să lucrez ca antrenor, dar pot să confirm că e un jucător cu, în primul rînd, un caracter cum rar am întîlnit pînă acum. Pregătit mai întîi să ofere, în loc să ceară ceva.

Asta am văzut la toţi jucătorii echipei naţionale. Un jucător cu reale calităţi tehnice vizibile de la mare distanţă. Eu l-am asemuit, dacă îmi permiteţi, cu Houdini, păstrînd proporţiile.

Eu aşa îi spun, nu îi spun Lucică. Se pare că îi prieşte revenirea în ţară. A făcut-o foarte bine la Steaua, o face foarte bine şi la echipa naţională.

E un jucător defensiv, dar cu reale oportunităţi de a ajunge în faza ofensivă”, a spus Badea la Digisport.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (14)
hotangels
hotangels  •  24 Noiembrie 2014, 11:27

Ingerasii din saloanele www.HotAngels.ro te astepta! Galerie foto reala pe site, 30 domnisoare sexy astepta sa incinga atmosfera pentru tine! Discretie, intimitate, zona centrala, erotism si senzualitate. Daca doresti, fetele te pot vizita acasa sau in camera de hotel, non-stop. Asigura-ti o noapte fierbinte, alege www.HotAgels.ro

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  22 Noiembrie 2014, 23:47
Postat de irishjoe pe 22 Noiembrie 2014, 02:28

Lacatus carutash ciangabez din prejurimea brasov!

mai lasa injuriile, mah, alpine.

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  22 Noiembrie 2014, 23:46

un jucator slabut, in raport de marii jucatori romani de altadata. atat de mult a decazut fotbalul romanesc, incat babeta asta e vedeta la nationala. un mingicar oparit, tine jocul pe loc, dar, cand nimeni nu are habar sa dea o simp[la centrare, asta, gata, e mare magician. e magician ca izbuteste o centrare doua sau o pasa doua de doamne ajuta, intr-un meci ? alea sunt reusite firesti la orice incepator din occident, vere, la cluburile serioase daca nu stii sa stai in ghete nu ai ce cauta la fotbal ! ce ma bucur ca are o mie de ani si in maxim 1 an se duce dracu. deja mi-e scarba cand ii vad moaca aia de taran infatuat, ai impresia ca e garincha insusi.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează