FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Ianis Hagi lăudat de 3 antrenori români! Unul dintre ei îl compară cu un alt supertalent: "Nici după 6 luni nu știam dacă e stângaci sau dreptaci"

Articol de GSP - Publicat joi, 16 noiembrie 2017 18:43

Daniel Isăilă, Adrian Boingiu și Dan Alexa au vorbit despre Ianis Hagi, căruia îi prevăd un viitor strălucit. Selecționerul U19 chiar îl compară cu Laurențiu Roșu. 

"El, dacă îşi va găsi o echipă unde să aibă un mod propice, se va impune, pentru că are calităţi fantastice [...] Şi cum conduce mingea, şi cum driblează... nu-ţi dai seama cu care picior driblează. Pentru el, important este să meargă acolo unde crede că e cel mai bine pentru el şi unde să joace", a declarat Isăilă la TV Telekom Sport.

"Îmi aduce aminte de Laurenţiu Roşu, care nici după 6 luni nu mi-am dat seama dacă e stângaci sau dreptaci. Este un copil cu o calitate foarte bun. Şi nu o spun că este copilul lui Hagi. Are calitate foarte mare. Este un copil extrem de sensibil. Are momente în care nu-ţi vine să crezi că are 19 ani. Ceea ce-i trebuie în acest moment este o echipă unde să se simtă bine sufleteşte şi să joace", a zis Adrian Boingiu.

"Ce va decide în această iarnă va fi foarte important pentru cariera lui. Primul gol în Liga 1 a fost împotriva mea. Când l-am văzut cât de firav e, dar cum simţea spaţiul... Era extraordinar", a zis Alexa.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
cpt.ahab
cpt.ahab  •  16 Noiembrie 2017, 21:29

Romania-i doldora de incompetenti si de lingusitori.

roadghost
roadghost  •  16 Noiembrie 2017, 20:07

Daca il vezi jucand, observi ca din zecile de pusti laudati excesiv de presa pt cateva pase de 3 m teusite, Hagi cel mic are cele mai mici sanse sa ajunga "noul" Hagi. Mediocru. At best.

maradona5
maradona5  •  16 Noiembrie 2017, 19:44

E varza printisorul

Vezi toate comentariile (3)
Comentează