FOTBAL  »  NATIONALA  »  ISRAEL - ROMÂNIA 1-2

Ilie Dumitrescu a găsit problemele echipei naționale » Unde trebuie să lucreze Contra: "Un semnal de alarmă"

Articol de GSP - Publicat duminica, 25 martie 2018 21:59

Ilie Dumitrescu a făcut analiza partidei amicale câștigate de România în deplasarea din Israel, scor 2-1, dup golurile reușite de Nicolae Stanciu și George Țucudean.

"Am văzut o preocupare pentru construcție și posesie cu progresie. Am controlat jocul în multe momente, chiar și în prima repriză. Am văzut o preocupare să avem posesie, să jucăm. Contra a transmis lucruri foarte bune și lucrează în zona aceasta. Au fost lucruri bune pe faza ofensivă și echipa a arătat foarte bine după ce au intrat Chipciu, Stanciu și Mitriță.

Am văzut o reacție foarte bună la cei care au intrat. Chipciu a intrat foarte bine. S-a înțeles foarte bine cu Benzar. Mi-a plăcut foarte mult Stanciu. Nu neapărat pentru gol. Pentru maturitate, pentru personalitate. Este un jucător determinant în momentul de față pentru echipa națională" a precizat Dumitrescu la TV Digi Sport.

Ilie Dumitrescu s-a arătat dezamăgit de apărare: "Mie nu mi-a plăcut că am avut anumite deficiențe pe faza defensivă. Văd că aici trebuie să lucreze foarte mult Cosmin Contra. În multe momente de joc am văzut jucători de la adversari care aveau vizibil kilograme în plus, mă refer la Levi, și ne-au pus probleme.

Este un semnal de alarmă pentru Cosmin Contra. Mie nu mi-a plăcut naționala României pe faza defensivă. Poți să lucrezi foarte multe în câteva zile. Deja vorbim de câteva acțiuni la echipa naționala. Asta că n-ai timp să lucrezi compartimentul defensiv, nu sunt de acord cu ea".

Caseta meciului Israel - România 1-2

 caseta

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  26 Martie 2018, 07:50
Postat de balauru48 pe 26 Martie 2018, 00:45

Problemele odata descoperite, de catre marele "blond" Ilie, vom castiga CM! La fel ca Halep GS-ul. Pe playstation!

Sau ca Dinam0 play-outul...

balauru48
balauru48  •  26 Martie 2018, 00:45

Problemele odata descoperite, de catre marele "blond" Ilie, vom castiga CM! La fel ca Halep GS-ul. Pe playstation!

valyomanyd
valyomanyd  •  25 Martie 2018, 23:04

Iliuță e bun observator din.... studio, era mai greu cand a fost pe bancă ! :))

Vezi toate comentariile (5)
Comentează