FOTBAL  »  NATIONALA  »  DECIZIE

Ilie Dumitrescu despre decizia lui Ionuț Lupescu: "E clar că a renunțat la ceva frumos"

Articol de GSP - Publicat duminica, 11 februarie 2018 20:13

Ilie Dumitrescu a vorbit de anunțul făcut de Ionuț Lupescu despre faptul că va candida la alegerile pentru șefia FRF. Fostul mare fotbalist român recunoaște că-l susține pe acesta în demersul său, dar e convins că va fi o luptă strânsă cu Răzvan Burleanu. 

"Nu am crezut în niciun moment că Lupescu va renunța la un post așa puternic pentru a candida. Spun asta pentru că am avut șansa să-l văd la lucru. Mi-am dat seama cât e de respectat. Mi-aduc aminte că a participat la comisie, la finala Ligii de anul trecut. Disputa s-a dat între Isco și Ronaldo (n.r. MVP-ul finalei), iar el a fost foarte implicat în această alegere. Am văzut cu ce celebrități din fotbalul mondial discuta.

Am vorbit dimineață cu el la telefon. E clar că a renunțat la ceva frumos, a recunoscut asta, dar a zis că îți dorește să facă ceva pentru fotbalul românesc.

Sunt oameni care au insistat enorm ca el să candideze. Riscă, pentru că în orice competiție există un risc. Va fi o luptă echilibrată, dar e important că un reprezentant de seamă candidează. E clar că are multe cunoștințe.

Sunt puțini care ar renunța la o poziție sigură, cu un salariu foarte bun, pentru a veni să ajute, să o ia de la 0. Îl admir pentru acest lucru. Cred că vrea să schimbe ceva! Îi țin pumnii și sunt alături de el. Îmi doresc să câștige, dar nu va fi ușor", a zis Ilie Dumitrescu la TV Digi Sport.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
1840419282659128
Rem Bars  •  12 Februarie 2018, 10:07

Corect ar fi ca si Burleanu sa isi incheie socotelile cu FRF pe durata campaniei

520143398153430
Pavel Radu  •  12 Februarie 2018, 08:24

Daca a renuntat el la postul din Elvetia este un mare prost ! Daca este ......altfel este nasolut.

520143398153430
Pavel Radu  •  12 Februarie 2018, 08:24

Daca a renuntat el la postul din Elvetia este un mare prost ! Daca este ......altfel este nasolut.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează