FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Ilie Dumitrescu l-a taxat în direct la TV pe Anghel Iordănescu: "Eu n-aș fi făcut niciodată așa ceva"

Articol de GSP - Publicat luni, 05 octombrie 2015 20:39

Anghel Iordănescu a dezvăluit la conferința de presă de azi că a vorbit cu Mirel Rădoi la telefon, iar acesta i-a recomandat să-l ia la națională pe Cornel Rîpă, în locul lui Paul Papp.

Ilie Dumitrescu l-a taxat pe Iordănescu pentru faptul că deschis acest subiect în fața presei, lucru care i-ar putea strica relația lui Rădoi cu Paul Papp.

”A fost un dialog, o consultare între cel care antrenează jucătorul și cel care face selecția. Eu, însă, niciodată nu aș putea vorbi în presă despre ce am discutat cu un antrenor”, a spus Dumitrescu la Digi.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
dtdr
dtdr  •  05 Octombrie 2015, 23:33

Ilie Dumitrescu si Cornel Dinu, doi fosti jucatori, TOATA STIMA, care sunt si antrenori, dar din pacate nici unul, din aceasta activitate n-au reusit nimic. Si s-au facut " filosofi " si acum bat din gura. De ce oare nu v-ati aratat in iarba CALITATILE ? La batut din gura sa stiti ca si bunica va tine piept si habar n-are de fotbal !

faxx
faxx  •  05 Octombrie 2015, 22:32
Postat de luciann pe 05 Octombrie 2015, 22:06

Ce sa caute frate pàrlitul ala de Rapa la nationala!? N-a dat nici macar o centrare la Iasi! Niciuna! Zero pe faza de atac! E un fricos si jumatate, de cate ori are mingea o paseaza innapoi 10-15m!

nu te-ai prins .. are ordin de la gigi ca vrea sa-l vanda sa-i creasca pretzu prin convocare

ottobraun
ottobraun  •  05 Octombrie 2015, 22:20

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează