FOTBAL  »  NATIONALA  »  SERBIA - ROMÂNIA, 10 OCTOMBRIE, ORA 21:30, TVR 1

Ilie Năstase despre meciul cu Serbia: "Să jucăm şi noi fotbal, să arătăm că ştim ceva!"

Articol de GSP - Publicat sambata, 10 octombrie 2009 00:00

Fostul număr 1 mondial la tenis Ilie Năstase consideră că jocul pe care România îl va disputa diseară la Belgrad reprezintă o oportunitate importantă pentru elevii lui Răzvan Lucescu să demonstreze că pot fi competitivi la un nivel înalt.

"Vreau să jucăm fotbal, fără frică, să nu ne temem de nimic în partida cu Serbia. Asta e tot ce putem face, mai ales că obiectivul ne lipseşte, meciul contează doar pentru orgoliul nostru. Să facem un supermeci, această partidă poate reprezenta o relansare pentru echipa naţională. Nu mai avem presiune, să vedem dacă putem şi noi să jucăm.

Sînt sportivi care intră montaţi la maximum şi în antrenamente, nu văd de ce nu am aborda şi noi meciul ca pe unul decisiv chiar dacă nu mai putem prinde Campionatul Mondial din 2010", a spus Ilie Năstase pentru gsp.ro.

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
mightymike
mightymike  •  12 Octombrie 2009, 10:35

lol se aproba.

 •  10 Octombrie 2009, 13:58

echipa nationala lupta cot la cot cu ins. feroe pentru ultimul loc in grupa, echipa de tineret se nu stie cate a incasat de la letonia...propun desfiintarea completa si definitiva a echipelor nationale de fotbal, juniori, seriori sau ce-or mai fi, ca oricum ne fac de ras prin lume, si infiintarea in premiera mondiala a echipei nationale de jucatori petrecareti in cluburile de noapte in compania bombelor sexy, precum si o federatie aferenta, condusa de simona sensual si monica columbeanu.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează