FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

În joc de glezne » Răzvan Burleanu aşteaptă răspunsul lui Mircea Lucescu » Antrenorul lui Şahtior va discuta azi cu Rinat Ahmetov

Lucescu și Ahmetov au colaborat excelent de-a lungul ultimilor 10 ani
Lucescu și Ahmetov au colaborat excelent de-a lungul ultimilor 10 ani

Articol de - Publicat miercuri, 22 octombrie 2014 00:00 / Actualizat marti, 21 octombrie 2014 22:00

Şeful federaţiei ar urma să plece joi sau vineri în Ucraina pentru înţelegerea finală cu tehnicianul. Asta dacă Il Luce va reuşi să regleze repede conturile cu patronul.

Goana după Mircea Lucescu îşi va derula azi episoadele-pilot. După partida de aseară din Belarus, cu BATE Borisov, trupa lui Şahtior s-a întors în Ucraina, iar în această dimineaţă urmează să aibă loc întîlnirea decisivă dintre Il Luce şi Rinat Ahmetov vizavi de dorinţa antrenorului de a prelua echipa naţională a României.

"Ahmetov ştie deja despre intenţia lui Lucescu de a pregăti în paralel reprezentativa şi Şahtiorul pînă la finalul campionatului", subliniază apropiaţi ai tehnicianului, care completează: "Mircea doreşte să obţină în maximum două-trei zile un răspuns ferm din partea patronului pentru a nu-i încurca nici pe cei de la Bucureşti. În mod normal, dacă pînă cel tîrziu duminică nu va exista un consens pe tema plecării, tot planul ar putea cădea".

La Casa Fotbalului, Răzvan Burleanu stă deocamdată în stand-by, aşteptînd verdictul dinspre Ucraina. Va pleca spre Lvov sau Kiev pentru tratative finale şi pentru o întîlnire personală cu Ahmetov şi Lucescu numai dacă antrenorul va anunţa că a rezolvat chestiunile principale legate de rezilierea cu Şahtior.

"Miercuri după-amiază e aşteptat un răspuns dinspre Lucescu, joi sau vineri preşedintele se va urca în avion dacă toate lucrurile merg conform planului", explică surse federale.

La FRF, tema Lucescu e considerată extrem de importantă şi prin prisma modului în care urmează să fie prezentată în Comitetul Executiv de luni problema ruperii contractului cu Piţurcă la parametri zero.

Există voci în CEx care contestă modul în care s-a încheiat colaborarea cu fostul selecţioner, dar eventuala sosire a lui Lucescu şi entuziasmul momentului ar putea acoperi potenţiala opoziţie pe documentaţia cu Piţi.

20 trofee a cîştigat Mircea Lucescu la cîrma lui Şahtior. Cel mai important, Cupa UEFA în 2009

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (11)
danyun
danyun  •  23 Octombrie 2014, 02:14

E un mare antrenor...nu va asteptati sa faca minuni....dar e cel mai indicat sa fie la natioanala...e tata antrenorilor...acest domn stie fotbal...are prea mare expierenta...

andytheblue
andytheblue  •  22 Octombrie 2014, 22:03

macar de ar veni,dar nu cred...

raszzvan
raszzvan  •  22 Octombrie 2014, 19:33
Postat de gabush86 pe 22 Octombrie 2014, 09:18

:)) va trebui sa vina luce cu tot cu brazilieni si cu banii lui ahmetov, ca altfel e mai slab ca piti !

vezi ca mare parte din brazilienii aia el i-a descoperit si format.. asa ca ciocu mic. intr-adevar, si stabilitatea financiara oferita de ahmetov a avut un rol important insa nu poti spune ca mircea lucescu este mai slab ca piti fara brazilieni si banii lui ahmetov..

Vezi toate comentariile (11)
Comentează