FOTBAL  »  NATIONALA  »  OFERTĂ

Înainte de a semna cu Dinamo, Contra a refuzat oferta lui Burleanu: "Nu mă interesa în acel moment"

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat miercuri, 30 august 2017 17:45

Cosmin Contra a dezvăluit că Răzvan Burleanu i-a propus să antreneze echipa națională de tineret înainte să semneze cu Dinamo, dar că nu a fost interesat în acel moment de ofertă.

Contra a ajuns la Dinamo anul acesta, la finalul lunii februarie, în timp ce actualul selecționer al României U21, Daniel Isăilă, s-a înțeles cu FRF în luna decembrie a anului trecut.

"Burleanu mi-a propus naționala de tineret înainte de a reveni la Dinamo. Nu mi s-a părut o jignire că mi s-a propus tineretul, dar am refuzat pentru că nu mă interesa în acel moment naționala de tineret", a spus Cosmin Contra la TV Dolce Sport.

Marți seară, Cosmin Contra a afirmat că ar fi dispus să negocieze cu Federația preluarea echipei naționale de seniori, în cazul în care FRF ar manifesta un asemenea interes:

"Dacă vine o ofertă de la FRF, mă voi așeza la masa negocierilor. Dacă ajungem la un numitor comun, ok. Până să accept rolul de selecționer, voi vedea ce se va întâmpla. Trebuie să avem niște discuții. Dacă pot să îndeplinesc cerințele FRF, nu e nici o problemă"
Cosmin Contra

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședință CHEIE la Rapid: Dan Șucu a luat deja decizia în cazul lui Cristiano Bergodi!


Comentarii (7)
spinoza
spinoza  •  30 August 2017, 22:00

Ce sa caute Contra selectioner? El nu poate explica ce s-a intamplat intr-un meci de fotbal, dar sa prevada sau sa conceapa o strategie? Sa fim seriosi! Ce rezultate a avut ca antrenor? Io cre' ca glumiti!

betman99
betman99  •  30 August 2017, 20:03
Postat de ares123 pe 30 August 2017, 18:31

Ce treaba are ma schizo, Dica si Becali cu articolul asta ? Rasa mai obsedata de Steaua decat suporterul de rin nu mai exista.

Ce treaba "au"... mai lasa spartu' semintelor, pune mana si citeste ceva, vei fi entuziasmat de rezultat.

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  30 August 2017, 18:46

...pai sa i aranjeze un amical cu Polonia ...sa vedem daca i mai bun ca Daum ...

Vezi toate comentariile (7)
Comentează