FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - DANEMARCA 0-0

Încă o reacție a lui Mutu după meciul cu Danemarca » Apel pe facebook: "Cine nu face asta, să plece!"

Articol de GSP - Publicat marti, 28 martie 2017 09:04

După ce la finalul meciului cu Danemarca, 0-0, Mutu l-a criticat pe Daum, fostul atacant al României a postat din nou pe pagina sa de Facebook.

"Briliantul" a postat o fotografie cu el și Zidane, dintr-un meci România - Franța, și un mesaj prin care cere ca fanii să fie alături de echipa națională, despre care spune că trece printr-un moment greu.

"Eu sunt lângă România!!! Tu?

Unul dintre primele meciuri jucate cu cel mai iubit și respectat tricou pe care l-am îmbrăcat vreodată - tricoul echipei naționale a Romaniei. Aici, în poză, alături de magicianul Zinedine Zidane.

Se vede ca Naționala nu mai e ce-a fost și că trecem printr-un moment foarte greu, dar critica mult prea electorală - în loc de una technico-tactică - și încercarea de a găsi neaparat un vinovat în loc de a oferi soluții pentru a ieși din aceasta situație nu cred că ne va duce nicăieri bun, ci din contra!

Echipa națională trebuie respectată nu numai de actualii jucători,antrenori și conducători, ci de noi toți, iar cine nu e cu inima lângă Romania să plece!!!Haideți să ajutăm Naționala să se ridice cât mai repede, sa treacă peste acest impas!

Eu sunt lângă România!!! Tu?" Adi Mutu pe pagina de Facebook

Citește și: Mutu îl critică pe Daum: "Am făcut egal cu o echipă modestă, au jucat «lungă și p-a doua»" » MM Stoica a comentat și el

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
prazburg1948
prazburg1948  •  28 Martie 2017, 18:57
Postat de don_vito pe 28 Martie 2017, 12:04

pfff...Mutu alaturi de Maradona cu faina pe masa,mai corecta asociere...

Faina pe masa sau nu, Mutu a inscris multe goluri ptr nationala. In meciul cu Danemarca, am jucat cu Keseru, Alibec si Ivan... MARI VEDETE.

522906687858661
Nicolae Dumitru  •  28 Martie 2017, 16:08

*** inainte de a comenta!!!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

don_vito
don_vito  •  28 Martie 2017, 12:04

pfff...Mutu alaturi de Maradona cu faina pe masa,mai corecta asociere...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close