FOTBAL  »  NATIONALA  »  MUNTENEGRU - ROMÂNIA 1-0

Încă un fost mare fotbalist care critică jocul naționalei: "O plictiseală de moarte! Cel mai lung meci din viața mea" » Sfat pentru FRF + atac fără menajamente la adresa lui Daum

Articol de GSP - Publicat marti, 05 septembrie 2017 00:31

Gabi Balint n-a mai rezistat nici el și a răbufnit la finalul meciului cu Muntenegru, pierdut de naționala României, scor 0-1. Fostul mare fotbalist al Stelei îi sfătuiește pe oficialii FRF ca următorul meci de pe teren propriu, cu Kazahstan, să se joace în provincie, altfel tribunele vor fi goale. 

"O plictiseală de moarte. Am văzut cel mai lung meci din viața mea, abia așteptam să se termine. A fost o dezamăgire totală. Măcar să vezi că jucătorii încearcă, că luptă pentru echipa națională, chiar dacă știau că nu mai au șanse, dar să vezi niște jucători care vor să demonstreze ceva. Nimic.

Nimic și din partea selecționerului, care nu a riscat nimic. Băluță a jucat vârf, am avut doi mijlocași centrali, nu a riscat nimic, nu a demonstrat nimic. Gata! E de ajuns. Mai sunt două meciuri, să vină altcineva și să înceapă noua campanie!

Mai sunt două meciuri. Jucăm acasă cu Kazahstan, în fața spectatorilor, dar ar fi bine să se mute meciul în provincie, că altfel nu vor veni oamenii, după care putem arbitra locul doi în meciul cu Danemarca. Plus că cel care va veni are timp pentru a pune la punct campania pentru Euro 2020", a spus Balint, la Digi Sport.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (8)
ray51
ray51  •  05 Septembrie 2017, 08:58

Demiterea lui Daum este inevitabila si nu trebuie supravegheata de A. Merkel. In acest caz tinand cont de dauMele ce trebuie platite la reziliere, propun restituirea acestora din salariile platite si nejustificate ale lui Burleanu&Co.

485809194904413
Costel Tudor  •  05 Septembrie 2017, 08:57

Din motive obiective nu am putut vedea meciul si am vrut sa vad si eu ce formatii au jucat , a fost imposibil ! Nici o postare legata de meci nu prezinta formatiile ! Halal journalisti ! Puneti mana pe carte , *** !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

10208883446311929
Tanase Horia  •  05 Septembrie 2017, 08:34
Postat de crisangrg pe 05 Septembrie 2017, 01:13

Gata, drama queen! Ca n-avem spitale nu ti-a mai fost rusine cu societatea din care faci parte... Acum e prima data, ai obrazul gros , ce sa zic.

Pentru faptul că nu avem spitale, avem si noi o parte din vină. Noi am pus stampilele pe buletinele de vot. Bănuiesc că esti mândru de mass media noastră si de cum tratează ea subiectele. Te simti bine când presa scrie articole la mișto, pe genunchi? O stire sportivă adevarata nu mai vezi. Doar scandaluri, doar inventii, doar păreri ale unora care au performat mult spre deloc. Dacă pe tine te bucură asta si te hrănește intelectual, atunci da-i înainte cu click si cancan si diviziile lor sportive gen gazeta, sport ro ...

Vezi toate comentariile (8)
Comentează