FOTBAL  »  NATIONALA  »  NAŢIONALA

Încă un scandal pentru Victor Piţurcă » Viorel Hizo, nemulţumit de situaţia lui Stanciu

Articol de GSP - Publicat luni, 28 ianuarie 2013 00:00 / Actualizat luni, 28 ianuarie 2013 22:01

Victor Piţurcă nu are deloc linişte la nici o acţiune a echipei naţionale. Dacă pînă acum problema era cu jucătorii de la Steaua, de această dată, Viorel Hizo este cel care se ia de selecţioner.

Antrenorul celor de la FC Vaslui nu este deloc mulţumit pentru că Piţurcă l-a trimis pe Nicolae Stanciu de la lotul de seniori, la cel de juniori, care va disputa la Tiraspol un meci cu selecţionata Moldovei.

"Sînt bucuros că Piţurcă mi i-a convocat şi pe Antal şi pe Stanciu, dar nu pot să fiu de acord să mi-l ia şi să mi-l ducă la Tiraspol. Pe Nicuşor Stanciu mi-l ia din pregătiri şi se duce la echipa naţională, unde toată lumea îşi doreşte şi e foarte bine. Noi îl trimitem cu foarte multă mîndrie, fiindcă e un jucător de 19 ani care primeşte o convocare.

Dar, să îl trimit din Spania la echipa de tineret la Tiraspol, pentru un meci cu Moldova, în loc să aibă şi el două-trei zile libere la finalul pregătirilor, pentru ce meci? Ce să facă Stanciu la un meci cu Moldova? Îl plimbi din Spania până la Tiraspol complet aiurea", a declarat Viorel Hizo, pentru Digi Sport

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (15)
ionut_cj
ionut_cj  •  29 Ianuarie 2013, 08:15
Postat de vladutz13 pe 29 Ianuarie 2013, 00:53

Stanciu nu are ce cauta in lotul Nationalei acuma... nu e suficient de bun deocamdata. E mai bine sa joace la tineret, sa se cunoasca si cu ceilalti de varsta lui. A facut bine Piturca.

stanciu ii printre cei mai buni jucatori din liga 1, peste dodel, pintilii si altii de la stelemeaua, numa ei au pile la nationala.....

vladutz13
vladutz13  •  29 Ianuarie 2013, 00:53

Stanciu nu are ce cauta in lotul Nationalei acuma... nu e suficient de bun deocamdata. E mai bine sa joace la tineret, sa se cunoasca si cu ceilalti de varsta lui. A facut bine Piturca.

max_24
max_24  •  29 Ianuarie 2013, 00:47

Cam asta e valoarea fotbalului Romanesc , condus de clanul FECALIOT SI GLOATA LOR DE PUSHLAMALE

Vezi toate comentariile (15)
Comentează