FOTBAL  »  NATIONALA  »  CONVOCARE

Încă un stelist se cere la echipa națională: "Sunt pregătit de șase ani!"

Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor
Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat duminica, 23 octombrie 2016 10:02

Adus de la Astra în această vară, mijlocașul William De Amorim a declarat că așteaptă o convocare de la selecționerul Christoph Daum.

"Dacă e să mă cheme la națională, sunt pregătit de 6 ani, de când sunt în România. Mă simt un pic român, iar dacă pot să ajut naționala, cu atât mai bine pentru mine", a spus De Amorim înaintea partidei dintre Steaua și ASA.

De Amorim a devenit cetățean român în luna mai a acestui an. Născut în Brazilia, fotbalistul de 24 de ani a ajuns în România în 2010.

William a vorbit și despre partida de azi, de la Târgu Mureș: "E greu să joci din 3 în 3 zile, dar e frumos. E frumos să joci tot timpul pentru că poți să uiți repede de meciul pe care-l pierzi."

Partida ASA Târgu Mureș - Steaua se joacă astăzi, de la ora 20:30 și poate fi urmărită în direct pe Digi, Dolce, Look și liveTEXT pe GSP.RO.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (21)
adianghelescu
adianghelescu  •  23 Octombrie 2016, 20:39
Postat de para.para pe 23 Octombrie 2016, 12:49

Care Lazar? Ala de la Pandurii care si-a dat autogol?

imi vine sa plang cit esti de prost

adianghelescu
adianghelescu  •  23 Octombrie 2016, 20:38
Postat de edy91 pe 23 Octombrie 2016, 13:52

David Lazar de la Pandurii care si-a dat autogol in blatul odios de aseara? Da, ar fi bun.

nu e vina ta ca ai mintea odihnita asa ***e vina la ora asta ,vali lazar este peste chirpciu sau bogdan stancu la ora asta dar si daum a inceput sa faca selectia ca pentru un targ unde sa isi vanda ciobanul gloabele

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

haideusicfr
haideusicfr  •  23 Octombrie 2016, 18:09

Inca un stelist se cere....De Amorim este * stelist* de putin timp. E un jucator strain in primul rand ce s-a remarcat la Astra. E o chestie cu titlurile gazetaresti din GSP: un stelist ,o fosta glorie stelista, etc . Mai exista si alte echipe in Liga 1.Si din fericie cateva ( din ce in ce mai multe) joaca mai bine.

Vezi toate comentariile (21)
Comentează