FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - DANEMARCA, DUMINICĂ, 26 MARTIE, 21:45, TVR 1, GSP.RO

Incidente înainte de România - Danemarca! FRF a luat o măsură specială » Acest lucru se va întâmpla în premieră

Articol de GSP - Publicat sambata, 25 martie 2017 12:12

FRF anunță măsuri speciale pentru meciul de duminică cu Danemarca. În premieră pentru desfășurarea unui meci internațional organizat de Federația Română de Fotbal, la jocul de pe Cluj Arena vor fi folosiți câini-polițiști care detectează substanțele pirotehnice.

Această măsură a fost luată în urma incidentelor de pe Arena Națională la meciul cu Polonia și care au avut drept consecință suspendarea stadionului pentru meciurile României.

Câinii Poliției Române, special antrenați să găsească materiale pirotehnice, vor fi aduși la porțile de intrare în Cluj Arena și vor asista la controlul obișnuit care se aplică spectatorilor la intrarea pe stadion.

O informare din partea Poliției anunță că a fost depistată deja o persoană care a încercat să introducă materiale pirotehnice în Cluj Arena, cu trei zile înaintea meciului. Persoanei în cauză i s-a întocmit dosar penal, iar controlul prealabil al forțelor de ordine a fost întărit, anunță site-ul FRF.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
bazileon
bazileon  •  26 Martie 2017, 02:37

Din pacâte cainii sunt ardeleni. Abia spre final vor dete cta ceva

para.para
para.para  •  25 Martie 2017, 18:18
Postat de poli_4_ever pe 25 Martie 2017, 13:59

Ok, si care au fost incidentele? Cine a dat titlul asta chiar nu-i normal

"Incidentele" sunt doar in titlu. Astia de la cancanul sporturilor simt ca li se apropie sfarsitul si-o sa dispara o data cu al lor gigi si de aceea cauta ca inecatul la mal sa mai faca ceva rating cu astfel de titluri.

nebraska
nebraska  •  25 Martie 2017, 14:06

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează