FOTBAL  »  NATIONALA  »  ALEGERI FRF

Mașinăria uluitoare de vot a lui Răzvan Burleanu: cum încearcă să câștige voturi pentru alegerile din 18 aprilie

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de - Publicat vineri, 09 februarie 2018 10:45

Răzvan Burleanu transformă federația în propria agenție electorală pentru alegerile din aprilie: la toate acțiunile externe ale loturilor naționale din următoarele două luni vor fi invitați prin rotație șefi de AJF-uri, din fotbalul feminin, futsal sau juniori pentru a le câștiga voturile. 

"Administrația Burleanu" nu mai are limite în a împărți pomeni electorale în vederea alegerilor din aprilie, iar federația va fi transformată într-o veritabilă agenție de turism pentru votanți în săptămânile care urmează, până la Adunarea Generală.

Cel mai nou proiect pus la cale la Casa Fotbalului, gestionat direct de secretarul general adjunct Gabriel Bodescu, e legat de faptul că la aproape toate deplasările externe programate până la mijlocul lui aprilie vor fi lipiți la delegații cu precădere șefi de AJF și reprezentanți ai cluburilor de juniori, futsal și feminin.

Iar politica în ce-i privește pe conducătorii asociațiilor județene va fi specială: vor merge câte 2-3 pe fiecare deplasare, unul dintre cei apropiați clar de Burleanu și unul sau doi dintre indeciși sau inamici, în speranța că le va fi câștigată bunăvoința pentru votul final.

Bat Europa în lung și-n lat

Lista acțiunilor externe care vor fi folosite și cu scop electoral e lungă:

  • - U18 (8-14 februarie) - Manga (Spania) - turneu cu trei meciuri amicale
  • - U19 (9-16 februarie) - Pinatar (Spania) - turneu cu două partide amicale
  • - U18 (18-23 februarie) - Roma (Italia) - participă Centrul de Excelență Timișoara, turneu amical cu echipe de club
  • - U17 (25 feb.-2 martie) - Cipru - turneu cu două jocuri amicale
  • - U15 (5-8 martie ) - Antalya (Turcia) - două partide amicale
  • - U17 (21-29 martie) - Ungaria - participare la Turul de Elită pentru Euro 2018
  • - U17 feminin (21-30 martie) - Olanda - participare Turul de Elită pentru Euro 2018
  • - seniori (22-24 martie) - Israel - amical al primei reprezentative
  • - U18 (24-27 martie) - Dublin (Irlanda) - două partide amicale
  • - U15 (30 mar.-2 aprilie) - Italia - turneu de pregătire cu echipe de club

Pe toate fronturile

Proiectul caracatiței turistice externe e însă doar unul dintre tentaculele cu care Burleanu&Comp. caută să obțină voturile din partea membrilor afiliați. Tabloul conține și alte episoade, regizate în favoarea lui Burleanu din resursele materiale și cu pârghiile federale. 

  • - 30 de antrenori și conducători din fotbalul feminin duși în ianuarie pentru un stagiu de 5 zile în Antalya, pe durata unui turneu efectuat acolo de naționala mare și U17 a fetelor; cazare la un resort de 5 stele
  • - conducători de la echipele de futsal pentru care s-a asigurat integral transport, cazare, mâncare și bilete de intrare la meciuri la Euro 2018, Slovenia, februarie;
  • - 44 de referenți zonali, inclusiv dintre persoane care vor veni să voteze direct la alegerile din 18 aprilie, plătiți cu sume între 1.000 și 1.500 de lei pe lună pentru a monitoriza activitatea juniorilor în fiecare județ în parte;
  • - 16 manageri regionali plătiți cu câte 1.850 lei brut pentru monitorizarea competițiilor locale FRF și a arbitrilor din zonă.
  • - stabilirea la Cheile Grădiștei a cartierului general electoral al echipei lui Burleanu: în stațiunea brașoveană sunt organizate constant întâlniri cu conducători din ligile inferioare, AJF, feminin, futsal, juniori, toate cheltuielile fiind suportate de FRF, în ciuda faptului că federația dispune de centrele de la Buftea și Mogoșoaia, unde putea organiza respectivele întruniri cu costuri net inferioare

18 aprilie
e data la care sunt programate alegerile pentru președinția FRF

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
513010058870127
Pop Vasile  •  09 Februarie 2018, 14:54
Postat de claudiu.h12 pe 09 Februarie 2018, 13:38

Burleanu e ca si ales iar !! Face treaba asta de 4 ani.. ! Dar voi, presa sportivă, nu ati avut timp sa scrieti asta zilnic ! Zilnic trebuia criticat acest om , nu acu, in prag de alegeri ! Voi ati ales ca zilnic sa il postati pe gh becali , meme si alte cancanuri... Voi , presa, sunteti vinovati de dezastrul acesta al sportului in proportie de cel putin 50%. Sunteti a 4-a putere in stat, teoretic, practic, sunteti doar un ziar de can cancuri !!!

Macar cei de la GSP mai scriu ceva contra despre ZBURLICI ... Asta nu o sa o vezi NICIODATA la celalalt site de sport , caruia nici nu ma deranjez sa-i spun numele . Acolo , daca nu esti PRO fata de cel ce conduce fotbalul romanesc , iti cenzureaza postarile . De aceea , de vreo 2-3 saptamini eu refuz sa mai citesc articolele lor . ACEIA SINT LINGAII SI LACHEII UNORA CARE NU MERITA SA CONDUCA NICI MACAR O SARETA CU DOI MAGARUSI IN FATA ...

claudiu.h12
claudiu.h12  •  09 Februarie 2018, 13:38

Burleanu e ca si ales iar !! Face treaba asta de 4 ani.. ! Dar voi, presa sportivă, nu ati avut timp sa scrieti asta zilnic ! Zilnic trebuia criticat acest om , nu acu, in prag de alegeri ! Voi ati ales ca zilnic sa il postati pe gh becali , meme si alte cancanuri... Voi , presa, sunteti vinovati de dezastrul acesta al sportului in proportie de cel putin 50%. Sunteti a 4-a putere in stat, teoretic, practic, sunteti doar un ziar de can cancuri !!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează