FOTBAL  »  NATIONALA  »  FRF

Instanţa a rămas în pronunţare » Cînd se va da decizia în dosarul privind suspendarea preşedintelui FRF

Articol de GSP - Publicat marti, 15 iulie 2014 00:00 / Actualizat marti, 15 iulie 2014 14:33

Instanţa a rămas în pronunţare pentru 25 iulie în dosarul deschis de AJF Giurgiu la Judecătoria Sectorului 2, pentru suspendarea efectelor hotărîrilor AG a FRF din 5 martie, cînd Răzvan Burleanu a fost ales preşedinte.
"Pe 25 iulie vom avea o pronunţare în acest caz, dacă se suspendă sau nu se suspendă preşedintele FRF. Asta s-a stabilit în termenul de azi, instanţa a rămas în pronunţare, mai trebuie să se depună nişte documente şi nişte concluzii. Iar soluţia va fi dată pe 25 iulie", a declarat avocatul Adrian Raţiu.

Asociaţia Judeţeană de Fotbal Giurgiu (AJF Giurgiu), membru afiliat al FRF, a contestat validitatea alegerilor pentru preşedinţia Federaţiei Române de Fotbal, cîştigate de Răzvan Burleanu, solicitînd la Judecătoria Sectorului 2 suspendarea, dar şi anularea hotărîrilor Adunării Generale din 5 martie.

Asociaţia Judeţeană de Fotbal Giurgiu a deschis acţiune de suspendare a efector hotărîrilor Adunării Generale de alegeri a FRF pînă la judecarea dosarului privind anularea AG din 5 martie, al cărui prim termen la Judecătoria Sectorului 2 a fost stabilit la 10 septembrie.

Motivul contestaţiei îl reprezintă participarea la alegeri a cluburilor şcolare, structuri de drept public care, conform Regulamentului de Organizare a Activităţii Fotbalistice (ROAF) în vigoare, nu aveau drept de vot.

Sursă: Mediafax

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
ricco
ricco  •  16 Iulie 2014, 04:36

Sper ca Burleanu sa ramina... NU a fost ales politic ci totul a fost rezultatul unei conjuncturi FAVORABILE si NOROCOASE pentru fotbalul romanesc care s-a ales cu un presedinte CAPABIL, singurul de altfel in stare sa-l mazileasca definitiv din fotbal pe 'nasu' care de peste 20 de ani DELAPIDEAZA FOTBALUL ROMANESC SI CARE CONTA PE VENIREA LA FRF A ANALFABETULUI GICA POPESCU PENTU A PUTEA BENEFICIA DE CEI 75.000 DE EURO PE AN, DE LIMUZINA, DE SECRETARA, DE 500 DE EURO PE ZI DIURNA IN STRAINATATE LA HOTEURI DE 5 STELE, PLATA OPERATIILOR IN STRAINATATE ETC., ETC, ETC.... Daca Burleanu e eliminat asta ar fi un DE-ZAS-TRU TOTAL....

luvijan
luvijan  •  16 Iulie 2014, 00:28

bravo la ponturi. vai sia mar.

whiteredarad
whiteredarad  •  15 Iulie 2014, 17:31

Este clar,Burleanu este nu nou presedinte,ales politic cu metode vechi.Daca la adunarea Generala au participat persoane fara drept (si asta asa este) este logic ca alegerile ei sa fie invalidate.La fel-chiar daca nu place- si hotararile ulterioare ale lui Burleanu si chivorchian. Dreptatea asa ar fi ! Dar....

Vezi toate comentariile (4)
Comentează