FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

UPDATE Întâmplare halucinantă în birourile de la FRF » Acuze incredibile lansate în această dimineaţă + reacția FRF: "A dezvoltat un scenariu cinematografic, folosind ca butaforie și două cutii de carton destinate reciclării"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat luni, 29 ianuarie 2018 12:15

Marcel Puşcaş, unul dintre candidaţii la alegerile FRF şi un aprig contestatar al lui Răzvan Burleanu, îşi continuă războiul cu actualul "regim" de la Casa Fotbalului

update 16:20

Federația Română de Fotbal a reacționat și a emis un comunicat către Gazeta Sporturilor, spunând că declarațiile făcute de Marcel Pușcaș nu sunt adevărate și că totul reprezintă o campanie electorală.

"Stimate domnule redactor șef,

În legătură cu materialul titrat << Întâmplare halucinantă în birourile de la FRF » Acuze incredibile lansate în această dimineaţă>>, apărut astăzi pe www.gsp.ro, Federația Română de Fotbal dorește să vă transmită următorul drept la replică, în speranța că va fi publicat în același regim cu materialul citat.

Federația Română de Fotbal respinge ca total neadevărat episodul relatat de domnul Marcel Pușcaș și preluat în Gazeta Sporturilor. În ultima vreme, domnia sa a dat noi dimensiuni talentului său de povestitor, servind câte un episod la fiecare două – trei zile. Ficțiunile pe care le produce nu au un vreun resort literar, ci sunt ticluite pentru a construi o campanie electorală care să fie luată în seamă de lumea fotbalului. Despre șansele domniei sale la președinția FRF va vorbi cel mai bine votul de la momentul alegerilor. Până atunci, FRF se vede nevoită să respingă tot felul de fabulații ale domnului Marcel Pușcaș pentru a nu lăsa opinia publică să fie indusă în eroare. În cazul de față, faptul că doi angajați îl caută pe un al treilea în biroul unde lucrează și domnul Pușcaș nu a mai fost un fapt banal.

Cu talentul său, domnul Marcel Pușcaș a dezvoltat un scenariu cinematografic, folosind ca butaforie și două cutii de carton destinate reciclării. Într-adevăr, este halucinant, așa cum ați titrat, cu alt înțeles însă.

FRF își exprimă dezamăgirea că Gazeta Sporturilor a difuzat părerile domnului Pușcaș fără niciun efort jurnalistic de verificare a veridicității și le-a creditat drept adevărate. Vă solicităm să acceptați și dreptul FRF de a avea o opinie lămuritoare care să completeze materialul deja publicat.

Vă mulțumim!
Biroul de Presă al Federației Române de Fotbal"comunicat la FRF

Știrea inițială:

Prin intermediul unei postări publicate azi pe blogul său, Puşcaş a scos la iveală un episod incredibil petrecut în urmă cu o săptămână, în timp ce se afla într-o intervenţie telefonică  la o emisiune de la Radio Sport Total FM

Conform acestuia, Puşcaş a fost întrerupt de doi angajaţi ai FRF, Florin Sari şi Adrian Stângaciu, care au intrat val-vârtej în biroul acestuia de la Federaţie, unde e în continuare angajat, pentru a constata o eventuală absenţă a lui Puşcaş din birou.

În opinia lui Puşcaş, Sari şi Stângaciu au fost trimişi în biroul lui  chiar de către Răzvan Burleanu, aflat la acel moment la Lausanne pentru tragerea la sorţi de la Liga Naţiunilor. 

Totodată, Puşcaş povesteşte pe blog un episod petrecut la scurt timp după ce l-a cunoscut pe Florin Sari, considerat mâna dreaptă a lui Burleanu: Pușcaș a dezvăluit că a găsit în fostul birou al lui Sari o pușcă, cu care se antrena țintind la punct fix. 

Postarea integrală a lui Marcel Puşcaş poate fi citită AICI

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
485809194904413
Costel Tudor  •  29 Ianuarie 2018, 15:20

Sunteti mai mult decat PENIBILI !!! Cu toata campania asta JOSNICA impotriva lui Burleanu , tot el va castiga presedentia FRF si inca din primul tur !!!

roadghost
roadghost  •  29 Ianuarie 2018, 14:34

:))))))) astia de la gsp nici macar la o campanie de defaimare nu pot fi utili, ageamii sadea...

steaua1986forever
steaua1986forever  •  29 Ianuarie 2018, 14:16
Postat de roadghost pe 29 Ianuarie 2018, 13:25

Dezvaluirea cutremuratoare nr 1: seful lui Puscas a tinut sa verifice daca acesta e la munca sau trage chiulul...Dezvaluirea cutremuratoare nr 2: Puscas a gasit o pusca...

Urmeaza o alta dezvaluire cutremuratoare (intamplare halucinanta) : Burleanu manca si se duce la toaleta. Si pe deasupra, se pare ca noaptea doarme. Incredibil ce a putut sa faca! Da click aici sa vezi! Soc! Soc! Soc!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează