FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - OLANDA 0-3

Înțepături pentru Contra după deciziile tactice din amicalul cu Olanda: "Dacă eram în locul lui aș fi făcut asta"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat miercuri, 15 noiembrie 2017 21:49

Sorin Cârțu, legenda "Craiovei Maxima", îi reproșează selecționerului Cosmin Contra că nu l-a utilizat în amicalul cu Olanda, 0-3, pe Alexandru Băluță, unul dintre cei mai buni jucători din Liga 1.  

"Având în vederea forma lui Băluță, Contra nu ar fi greșit dacă ar fi apelat la el. El trebuie să știe orice sistem, să joace ceea ce îi oferă jucătorii. 

Dacă eram în locul lui Contra, aș fi folosit aceeași echipă din meciul cu Turcia. Aș fi vrut să termin anul neînvins. Dacă ai convocat atâția jucători, nu trebuie neapărat să joace toți. Mi se pare greșită abordarea. Când vom juca în meciuri de calificare vom juca sâmbătă-marți și vom fi obligați în acel caz să folosești cei mai buni jucători", a declarat Sorin Cârțu, la TV Digi Sport.  

Rezultatele lui Contra la națională:

România - Kazahstan 3-1, prel. CM 2018
Danemarca - România 1-1, prel. CM 2018
România - Turcia 2-0, amical
România - Olanda 0-3, amical

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează