FOTBAL  »  NATIONALA  »  TRANSFER

Întrebările pe care ar trebui și le pună oficialii Stelei » Marica atrage atenția: "E de remarcat asta"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 19 octombrie 2016 19:43

Ciprian Marica s-a declarat fan al lui Denis Alibec și crede că acesta poate fi atacantul de care Steaua are nevoie. Chiar și așa își pune câteva semne de întrebare cu privire la faptul că acesta nu joacă la echipa națională. 

"Alibec își inventează singur fazele, e posibil ca el să fie atacantul pe care îl caută Steaua, de el să aibă nevoie. Vedeți că nu fiecare atacant care are rezultate în altă parte se integrează la Steaua.

Ei oricum trebuie să facă tot ce pot ca lucrurile să funcționeze cum trebuie. Au băgat bani mulți, trebuie să-l vândă pe bani și mai buni pe Alibec.

Dar eu mai zic ceva. E de remarcat că nici Daum nu l-a folosit pe Alibec. E un semn de întrebare chiar și pentru cei de la Steaua. Deși el dă goluri în România, de ce nu joacă? De ce nu-l are Daum în vederi?", a zis Marica la Digi.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
spion_kop
spion_kop  •  20 Octombrie 2016, 08:21
Postat de para.para pe 20 Octombrie 2016, 01:41

Sunteti jijibili. Ati luat un interviu lui Marica si acum il impartiti in mai multe articolase si pe mai multe zile. Ba daca nu aveti ce scrie, inchideti ba pravalia ca si asa sunteti vai de voi.

nici macar nu i-au luat ei interviu, sunt rezumate de la gigi tv unde a fost invitat feisbucistul asta, ca de fiecare data cind cineva apare la gigi tv si se da in spectacol mimind penibilul cu puseuri de falsa inteligenta, aka vorbeste de fcsb, jesepeul preia tot la comanda. De fapt ce poti sa te astepti de la niste sclavi cu diplome de la particulare ...

para.para
para.para  •  20 Octombrie 2016, 01:41

Sunteti jijibili. Ati luat un interviu lui Marica si acum il impartiti in mai multe articolase si pe mai multe zile. Ba daca nu aveti ce scrie, inchideti ba pravalia ca si asa sunteti vai de voi.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează