FOTBAL  »  NATIONALA  »  ALEGERI FRF

Ionuț Lupescu a început războiul cu Burleanu: "De-asta e fotbalul românesc în această situație. Vorbește fără să cunoască" » Declarația care a încins spiritele

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat duminica, 11 februarie 2018 20:21

Ionuț Lupescu și-a anunțat azi candidatura pentru alegerile FRF din 18 aprilie. Acesta și-a motivat decizia și a vorbit despre strategia pe care urmează să o aplice în campania electorală.

"Am primit în ultimele luni foarte multe mesaje, foarte multe telefoane de la oameni din fotbalul românesc. Mi-au povestit problemele din fotbal și am considerat că e de datoria mea de a încerca să revin, pentru a putea ajuta să fim mai buni.

N-a fost o decizie ușoară, făceam ceea ce făceam în cea mai frumoasă organizație din lume. Dar avem datoria de a reda din nou valorile fotbalului românesc. Va fi o muncă titanică, dar îmi plac provocările. În viața mea am reușit să trec peste provocări. Sper să pot să conving oamenii în ceea ce privește ce vreau să fac.

Toți adversarii sunt redutabili. Deocamdată nu știu cine va candida. Va trebui să ne depunem dosarele până la începutul lui aprilie, dar fiecare candidat trebuie respectat", a declarat Lupescu, la TV Telekom Sport.

Totodată, Lupescu nu a ezitat să-i răspundă lui Burleanu după ce actualul șef de la FRF a pus candidatura Kaiserului la FRF pe seama răcirii relațiilor acestuia cu cei de la UEFA: "Îmi pare rău că preşedintele FRF nu cunoaşte structura de la UEFA şi vorbeşte fără să ştie anumite lucruri. Poate din această cauză fotbalul românesc este în situaţia asta".

"Am înțeles că sunt colegi care vor să fie alături de mine. Vom discuta și vom vedea ce gândește fiecare, dacă avem idei comune. Cred că se poate găsi orice soluție. Cine vrea să ajute fotbalul românesc e bine venit. Important e să aibă intenții bune și să fie serios. Vreau în echipa mea pe oricine care vrea să pună umărul pentru ca fotbalul românesc să redevină ceea ce a fost"
Ionuț Lupescu, întrebat despre despre posibilitatea de a se asocia cu Cristi Balaj

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (22)
haideusicfr
haideusicfr  •  12 Februarie 2018, 15:41

Dupa modelul lui Gigi ,Lupescu sta cu icoanele in spate si zice ca renunta la banii UEFA sa vina la FRF???Oare?

555765317912259
Alexandru Cristea  •  12 Februarie 2018, 15:16

Si ce crezi IOANE , ca pe saracia asta cand echipele sunt la pamant --financiar, o Liga 1 , cu 18 echipe ar fi mai atractiva si mai ok ? dandu-se cale libera la reciprocitati si blaturi intre multe care pt ele doar prezenta conteaza!!!?--fata de cum e acum play-off cu jocuri echilibrate , nivel mai ridicat si spectatori mai multi ...etc!!__aaaa!!! vreti sa eliminati injumatatirea punctelor??, asta , da !!!--dar nu eliminarea modelului play-off, play-out !!!

claudiu.h12
claudiu.h12  •  12 Februarie 2018, 07:23

Război ?!???? Wtf

Vezi toate comentariile (22)
Comentează