FOTBAL  »  NATIONALA  »  NATIONAL ARENA

Ionuţ Lupescu la Radio GSP: "Vrem ca finala Europa League de pe National Arena să fie ca una de Champions League"

Ionuţ Lupescu se ocupă de organizarea finalei Europa League din 2012
Ionuţ Lupescu se ocupă de organizarea finalei Europa League din 2012

Articol de GSP - Publicat marti, 09 august 2011 00:00 / Actualizat marti, 09 august 2011 12:01

Directorul general al FRF, Ionuţ Lupescu, a spus la Radio GSP că se ocupă intens pentru organizarea finalei Europa League din 2012 pe National Arena şi are ca obiectiv să ridice această finală la nivelul unui eveniment de Champions League

"Stadionul este gata cu un an înaintea finalei Europa League, totul depinde doar de noi acum. Ne dorim o finală de Europa League, la nivel de Champions League. Nu am mai avut parte de un astfel de eveniment în România, dar cu siguranţă pe 9 mai 2012, vom avea peste 35.000 de turişti străini.

Ne dorim foarte mult ca aceste 3 ore de eveniment să iasă ca la carte. Ne-am apucat de finala de la anul de acum 3 luni şi sînt sigur că finala de la Bucureşti, va fi peste cea organizată la Dublin.

Avem unul dintre cele mai frumoase stadioane din Europa şi este unul dintre cele mai ieftine făcînd raportul calitate / preţ", a spus Ionuţ Lupescu la Radio GSP.

"L-am adus pe tata să vadă National Arena. I-au dat lacrimile, el a jucat pe vechiul stadion"

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
luciann
luciann  •  09 August 2011, 14:27

Ca sa fie la nivelul unei finale de LC trebuia sa aiba capacitatea de 70.000-80.000 de locuri ! Asa, ciocul mic si joc de glezne !

belamy
belamy  •  09 August 2011, 13:36

voi nu ati fost in stare sa organizati un meci cu plescarii latini de la antipozi si va luati iar si iar noi angajamente. rusine!!!!!

laaaurentzyu
laaaurentzyu  •  09 August 2011, 12:25

daca vindeti biletele ca la meciul cu argentina sigur va fi de neuitat :))))

Vezi toate comentariile (3)
Comentează