FOTBAL  »  NATIONALA  »  POLONIA - ROMÂNIA 3-1

Ionuț Popa: "Sunt jucători care nu au ce căuta la echipa națională"

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat luni, 12 iunie 2017 10:24

Antrenorul lui ACS Poli Timișoara, Ionuț Popa, este de părere că la națională evoluează fotbaliști care nu au valoare de prima reprezentativă. 

"După mine, sunt jucători care nu au ce căuta la această națională și nu știu dacă schimbarea acestui antrenor ar aduce un plus! Tot fotbalul românesc se chinuie să supraviețuiască și an de an mai pierde câte 2-3 echipe. Trebuie aduși oameni de fotbal serioși care să pună lucrurile la punct. Trebuie tăiat în carne vie!

N-am nimic cu Daum, dar a arătat că nu poate aici și nu știu de cine zice el că-l oprește pe stradă și îi spune să stea. Șchiopii, orbii, cine? În fotbal rezultatul contează. Nu ai rezultate, pleci, e simplu! Cel mai responsabil este cel care l-a adus pe Daum!", a spus tehnicianul timișorenilor la Sport Total FM.

După 6 meciuri disputate în preliminariile Campionatului Mondial, România are doar 6 puncte și șanse infime de a mai prinde chiar și un loc de baraj pentru Rusia.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
beeswax106
beeswax106  •  12 Iunie 2017, 16:31
Postat de jalabert pe 12 Iunie 2017, 13:55

il propun pe popica la nationala. e ieftin si sunt convins ca e singurul antrenor din lume care are forta sa duca romania la baraj chiar si acum.

Eu pot pariu cu oricine ca Popica s-ar descurca mai bine la nationala decat Daum, si asta pe un salariu de 10 ori mai mic.

1365669860177170
Andrei Costin  •  12 Iunie 2017, 13:58

Sunt jucatori care nu au ce cauta la nationala..dar si antrenori care, la fel, nu au ce cauta la nationala..

jalabert
jalabert  •  12 Iunie 2017, 13:55

il propun pe popica la nationala. e ieftin si sunt convins ca e singurul antrenor din lume care are forta sa duca romania la baraj chiar si acum.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează