FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - ZIMBRU 1-0

Iordănescu a răbufnit după meciul cu Zimbru Chişinău: "Ştiţi voi mai bine la cine mă refer"

Articol de GSP - Publicat marti, 02 februarie 2016 22:28

Selecţionata divizionară a învins Zimbru Chişinău în această seară, scor 1-0, dar Anghel Iordănescu nu a fost mulţumit de evoluţia jucătorilor. Mai mult, a atacat-o şi pe Steaua.

"Aş fi aşteptat altceva de la jucători în ceea ce priveşte posesia. Remarc efortul lor fizic şi mă bucur că i-am văzut şi pe ceilalţi jucători care nu au evoluat în primul meci.

Aşteptam cu totul şi cu totul altceva de la jucători, o spun din nou. Am vrut să avem iniţiativa, să jucăm mult mai bine.

Am întîlnit şi un adversar arţăgos care a avut 11 jucători străini.

Din păcate, nu toată lumea sprijină echipa naţională. Ştiţi voi mai bine la cine mă refer", a declarat Iordănescu după meciul cu Zimbru Chişinău, făcînd o aluzie la refuzul lui Reghecampf de a oferi jucători echipei naţionale.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (14)
orlick
orlick  •  03 Februarie 2016, 15:41
Postat de Andrei Bulancea pe 03 Februarie 2016, 01:01

vai de capul vostru dati niste replici . Eu unul as exclude steaua din prima liga pentru a nu lasa jucatori sa vina la nationala .vreti ca echipa natoinala sa castige dar cu ce .pe langa ce jucatori avem mai sunt si unele cluburi cu preteti si cine steaua care nu a mai facut nimic de la semifinala . afacut mai mult urziceniul lui dan petrescu de cat steaua toti jucatori convocati trebuie sa vina ,indiferent daca ii lasa echipa de club sau nu punc .

Andrei, dupa ce te alfabetizezi, incearca sa te documentezi inainte sa comentezi aiurea. Nicio echipa nu era obligata sa trimita jucatori la o selectionata divizionara, intr-un cantonament organizat (?!?) in afara calendarului FIFA. Continua totusi sa scrii: m-ai facut sa rad cu lacrimi. „Punc”.

867325516660092
Gheorghe Milovan  •  03 Februarie 2016, 12:53

De zeci de ani generalul antrenor (sau antrenorul general ?) bălmăjeşte aceleaşi 10 cuvinte în scuza sa. De mult ar fi trenuit să pună generalul caşcheta în cui. Altfel, aduce la naţională grăsuni ca acel Ali-baba de la Astra - halal să-i fie.

benaflek
benaflek  •  03 Februarie 2016, 09:05

nici iordanescu nu stie ce a vazut aseara.hai sa zicem ca a remarcat unul sau doi jucatori dar el nu i a vazut cum functioneaza impreuna cu ceilalti care vor fi pe teren cu franta.asta nu poata sa priceapa el.i a vazut amestecati aiurea ca pe zaruri.ori ca se duce la meciurile lor ori ca i a luat la el la hotel e fix acelasi lucru

Vezi toate comentariile (14)
Comentează