FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Iordănescu are la dispoziție un jucător de superclasă! Ce atacant-surpriză poate avea România la Euro 2016: "Aștept convocarea"

Articol de GSP - Publicat luni, 05 octombrie 2015 17:16

Kehinde Fatai a revenit în România pentru a pune la punct ultimele detalii înaintea examenului pentru cetățenia română.

Vîrful lui Sparta Praga nu renunță la ideea de a juca într-o zi pentru naționala României, chiar dacă a evoluat pentru Nigeria în niște partide amicale.

"Eu știu că pot să joc, dar totul depinde de România, eu aștept convocarea", a zis Fatai despre acest subiect conform Dolce.

Atacantul a vorbit și despre fosta sa echipă: "Nu mă surprinde că a ajuns pe primul loc, la Astra sînt jucători buni care pot să cîștige titlul. Am încredere în ei".

Nigerianul în vîrstă de 25 de ani nu exclude o revenire în Liga 1: "Niciodată nu poți să zici niciodată, poate o să revin într-o zi".

41de goluri a marcat Fatai pentru Astra în 114 meciuri 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (15)
plischi
plischi  •  06 Octombrie 2015, 07:09

zau ca ar fi bun, dar chiar credeti ca iordanescu va fi acolo?!

stelistul1
stelistul1  •  06 Octombrie 2015, 06:05

Credeam ca e vorba de Matei de la Dinamo. Omul a spus ca e gata sa joace pt nationala daca este convocat. Ce? Nu va place de Matei? Pai daca e convocat Chipciu de ce sa nu fie convocati si baietii de la voluntari

rejeleblatist
rejeleblatist  •  05 Octombrie 2015, 22:50
Postat de ovidiu_3003 pe 05 Octombrie 2015, 17:45

...credeam ca e vorba de fiul lui hagi ...la cat de mult este mediatizat desi saracul n are treaba cu fotbalul ...

asa e *** nu are treaba cu fotbalul

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează