FOTBAL  »  NATIONALA  »  ATAC

Iordănescu este criticat dur de Andrei Vochin: "Când l-am auzit, mi-am dat seama că este o mare eroare! Nici nu ştiu dacă o gândea"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 29 iunie 2016 10:25

Anghel Iordănescu a fost criticat dur de Andrei Vochin pentru declaraţiile pe care le-a oferit după eliminarea ruşinoasă de la EURO. Consilierul FRF a dat exemplul selecţionerului Angliei care şi-a anunţat demisia imediat după meci.

"Și mie mi-ar fi plăcut să-l văd pe Iordănescu într-o postură ca cea a lui Hodgson după Anglia-Islanda. Vă spun sincer! Nu există oameni perfecți, sunt oameni care au calități și defecte. În acel moment, când am și auzit ce fel de declarații a făcut domnul Iordănescu mi-am dat seama că este o mare eroare!

Nici nu știu dacă o gândea! Dacă îi venea din interior sau dacă era doar o formă de a comunica într-un fel sau altul, altfel decât gândește. Din punctul meu de vedere a fost o mare eroare și cred că și-a dat seama și domnia sa pentru că, la 24 de ore, declarația de pe aeroport a fost cu totul alta.

Dacă aș putea să-i reproșez ceva domnului Iordănescu este că în ciuda faptului că aparent se consulta cu unul și cu altul, nu cred că a venit din interior și nu cred că a ținut cont foarte mult de ce au încercat oamenii din jurul domniei sale să-i transmită.

Nu vă gândiți la echipă, din partea comunicării, a relației cu media... Mi-a recunoscut că a regretat de unele lucruri în relația cu media, dar apucase să le facă!", a declarat Vochin în exclusivitate la Dolce Sport.

Ce au spus Hodgson şi Iordănescu după eliminările de la EURO

"Contractul meu expiră după acest Euro, iar acum este timpul ca altcineva să preia frâiele acestei echipe tinere, dornică de rezultate și talentată. Jucătorii au fost fantastici și au făcut tot ce am cerut de la ei"

Roy Hodgson

"Chiar nu ne reproșăm nimic! Din punctul meu de vedere regretăm rezultatul, dar nu e o seară așa neagră așa cum o vedeți dumneavoastră. Nu mai considerați Albania după vremea lui Gicu Dobrin sau a lui Dumitrache. Și dacă vreți să fim realiști trebuie să înțelegem că pentru noi a fost o performanță că am ajuns aici"
Anghel Iordănescu

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (20)
1680695895530968
Ion Ion  •  29 Iunie 2016, 21:35

Deznodământul în conformitate cu greșelile făcute în pregătiri: 1. Pe care o consider cea mai gravă-plecarea în Italia cu un lot mai mare decât cel normal. Din această cauză jucătorii nu s-au înprietenit ci s-au dezbinat, nu s-au favorizat în joc ci s-au sabotat făcându-se praf pregătirea; 2. Desemnând 3 jucători pe post nu s-a creat emulația necesară ci s-a creat animozitate intre jucători; 3. S-a oxcilat la fiecare meci între folsirea jucătorilor, trebuia desemnați jucători titulari și rezerve, fiecare știindu-și locul

898756456920785
Dor Elf  •  01 Iulie 2016, 11:36

Ce fotbalist este Vochin asta??? Unde a jucat?

833138236781701
Paul Conache  •  30 Iunie 2016, 06:33

mare specialist si vochin asta,si impartial ca tot romanul, da la "gioale" cand dau toti ca asa e moda, de ce n-ai spus nimic INAINTE daca esti cu adevarat obiectiv, rusine andrei !

Vezi toate comentariile (20)
Comentează