FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - RD CONGO 1-1

VIDEO Iordănescu i-a luat banderola veteranului Raț fără explicații! Reacția fundașului după meci

Foto: Raed Krishan
Foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat miercuri, 25 mai 2016 23:03

Răzvan Raț a fost dezamăgit de prestația României în remiza cu RD Congo, scor 1-1 și a avut un răspuns laconic, când a fost întrebat de ce nu a purtat banderola de căpitan.

"Nu mă mulțumește rezultatul pentru că am avut ocazii, am avut oportunitatea de a închide meciul și nu am reușit. Inclusiv eu am avut aceasă ocazie. Am luat un gol pe care nu trebuia să-l primim.

A doua repriză nu a fost la fel de bună ca prima. Pentru noi era foarte important să nu primim gol pentru că ne obișnuiesem să nu primim gol. Nu știu de ce nu am avut banderola, întrebați-l pe Nea Puiu" a declarat Răzvan Raț după meci, la Digi Sport.

"A fost decizia mea, vreau să considerați că și Chiricheș poate să fie în orice moment căpitan al acestei echipe. Am vrut să-l las pe Raț să se concentreze pentru că venea după o absență lungă. Voiam să-l determin pe Chiricheș să aibă mai multa responsabilitate și să facă o partidă bună, ceea ce s-a și întâmplat"
Anghel Iordănescu, explicând abia după meci hotărârea, pe care nu i-a comunicat-o însă lui Raț

"Chiar nu știu de ce nu mai am banderola. Dacă nu știți dumneavoastră, nu știu nici eu. Nu știu ce am făcut rău. M-a surprins, vă dați seama. Eu sunt pregătit oricând" Răzvan Raț după meci, în zona mixtă

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (12)
1549886841969085
Beny Adrian  •  26 Mai 2016, 12:52

rat sa ajunga la forma care a avut-o sa joace fotbal si apoi sa se uite pe brat dupa banderola ,ce tupeu pe el ca nu a fost instintat ca nu e capitan .unde erai cand am primit golul te uitai dupa banderola ?lasa pe cei tineri

bumix
bumix  •  26 Mai 2016, 08:47

si sa nu uitam fara ropotan nici o secunda lasati-l pe sinmartean pe banca ca el saracu nu stie cu mingea TE BATE D-ZEU TATA PUIULE CA-TI BATI JOC DE OMUL ASTA

bumix
bumix  •  26 Mai 2016, 08:43

CE NE SPUNE ACEST MECI;ca stanciu e o certitudine , ca sapunaru si gaman sint aerieni ,ca omul RATa nu poate juca fara banderola ,mai lipseste torje titular si asta e.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează