FOTBAL  »  NATIONALA  »  DECLARAȚII

Iordănescu îl amenință pe Pițurcă: "Dacă încep eu să vorbesc..." » Reacția lui Piți

Articol de GSP - Publicat joi, 25 ianuarie 2018 17:26

Victor Pițurcă a povestit la TV Telekom Sport că Anghel Iordănescu l-a amenințat indirect.

"Iordănescu l-a sunat pe Tudorel Stoica să-i spună: «Ce are Piți cu mine? Dacă încep eu să vorbesc despre el... ». Dacă are ceva de zis, abia aștept să spună! Chiar îl rog să o facă", a declarat Pițurcă miercuri seară.

atacurile lui piȚi din trecut

"Ne plângem că nu mai avem jucători, dar eu am avut jucători? Naționala a ajuns în primele zece ale lumii datorită mie, nu lui Iordănescu! Iordănescu a fost pus tot politic, cum să se mai întoarcă la națională după 12 ani altfel decât politic? Mă implora să nu plec și după ce am plecat a devenit antrenor", spunea Victor Pițurcă acum 3 luni.

Tot toamna trecută au existat și alte dezvăluiri făcute de Pițurcă. Acesta a fost selecționerul naționalei U21 între 1996 și 1998 și și-a adus aminte de problemele pe care le-a avut cu Iordănescu, care era în acel moment selecționer al echipei naționale de seniori:

"Totul se face pentru echipa națională. Eu când eram la tineret aveam mari probleme cu Iordănescu în sensul ăsta, dar primează prima reprezentativă. Dacă e vreun jucător de care tineretul avea nevoie, e un meci foarte important şi tu nu mai ai şanse de calificare, poţi să îl laşi acolo. E extrem de important ca naţionala de tineret să se califice, ai avea un viitor asigurat. Iordănescu îi lua şi nu îi băga, doar să fie la număr. Ori eu nu cred că se face aşa ceva, pentru că interesul e comun". 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
ray51
ray51  •  26 Ianuarie 2018, 08:55

Cine-i '*** dintre cei 2???

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

cetateanul_surmenat
cetateanul_surmenat  •  25 Ianuarie 2018, 23:21
Postat de kwd2015 pe 25 Ianuarie 2018, 18:57

cu gheata de aur nu prea le-a iesit. o fura camataru cand voia el

Normal, faceati 4-4 cu Victoria (militieni contra securisti) si dadea Cama 4. Simplu.

1048432045196571
Neculaescu Mircea  •  25 Ianuarie 2018, 19:49

piturca ***, esti cel mai mare jaf.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează