FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Iordănescu îl cheamă lîngă națională pe Gică Popescu: "Am nevoie de experiența lui" » Pe cine mai vrea selecționerul

Articol de GSP - Publicat luni, 05 octombrie 2015 14:51

Anghel Iordănescu pregătește dubla cu Finlanda și Insulele Feroe din toate punctele de vedere. Selecționerul s-a gîndit și la partea morală a pregătirii.

Iordănescu a chemat mai multe legende ale fotbalului românesc alături de echipa națională și spune că ar avea nevoie și de Gică Popescu, aflat acum în închisoare.

I-am invitat să vină alături de jucători pe Lucescu și Ienei. M-a bucurat că domnul Lucescu a venit, sper că și Ienei să o faca. Pe Ienei l-am chemat și la Budapesta că era mai aproape de dînsul. Oricare dintre marii noștri antrenori e binevenit. Prin intermediul dumneavoastră îl invit și pe Cornel Dinu.

Sper ca Gică Popescu să se întoarcă în fotbal, pentru că avem nevoie de oameni cu experiența lui. Dar trebuie sa întrebați Federația dacă poate ocupa vreun post. Eu m-aș bucura foarte mult doar sa revină în fotbal", a spus Anghel Iordănescu în conferința de presă.

Primul meci al "tricolorilor" va fi cu Finlanda, pe 8 octombrie, de la ora 21:45, pe Arena Națională, iar pe 11 octombrie vor juca în deplasare cu Insulele Feroe.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
porcea
porcea  •  05 Octombrie 2015, 15:54

Pai cati *** antrenori secunzi vrea cascheta?? Si la ce valoare are popescu cu siguranta este de mare ajutor la Nationala...sunt atatea cazuri in care nu toti marii fotbalisti au treaba dupa ce se retrag cu fotbalul de performanta... poate are el talent ceva dar la ce a facut pana acum ioc talent, decat prostia a iesit in evidenta..

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

kdk.19
kdk.19  •  05 Octombrie 2015, 15:37

Nu poate ba!, ca i-a interzis DNA&judecatorii dreptul la munca!(in fotbal!) adica sa nu mai munceasca in fotbal unde a muncit de mic toata viata !. are dreptul sa fie maturator la salubritate, ca sa nu se simta incompetentu' sef de la FRF si gashca lui amenintati in vreun fel ..!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează