FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - DANEMARCA, 26 MARTIE

Iordănescu jr. nu înțelege cum un stelist n-a prins naționala pentru meciul cu Danemarca: "Dacă nici acum, atunci când?"

Articol de GSP - Publicat marti, 14 martie 2017 21:34

Edi Iordănescu consideră că Florin Niță e neîndreptățit pentru că n-a fost convocat la echipa națională a României pentru meciul cu Danemarca, de pe 26 martie.

"Dacă mă uit la parcursul lui Niță aș putea să spun că dacă nici acum nu a fost convocat, atunci când va fi?

Joacă la cea mai titrată echipă din România, un jucător care a demonstrat niște lucruri. E adevărat că are și competiție", a declarat Edi Iordănescu la TV Sport ro.

De altfel, și Helmuth Duckadam, președintele de imagine al Stelei, a criticat faptul că portarul Florin Niță n-a fost convocat și chiar i-a transmis acestuia să nu mai onoreze eventuale convocări care ar urma să apară pe viitor.

Ar trebui Florin Niță convocat?

DA
NU

Lotul convocat:

Portari: Ciprian Tătăruşanu (Fiorentina), Costel Pantilimon (Watford), Silviu Lung Jr. (Astra)

Fundaşi: Romario Benzar (Viitorul), Cristian Săpunaru (Astra), Vlad Chiricheş (Napoli), Alin Toşca (Betis), Dragoş Grigore (Al Sailiya), Cosmin Moţi (Ludogoreţ), Iasmin Latovlevici (Karabukspor)

Mijlocaşi: Răzvan Marin (Standard Liege), Andrei Prepeliţă (Rostov), Mihai Pintilii (Steaua), Eric Bicfalvi (FC Ural), Nicolae Stanciu (Anderlecht)), Constantin Budescu (Astra), Sergiu Hanca (Dinamo), Adrian Popa (Reading), Alexandru Chipciu (Anderlecht)

Atacanţi: Bogdan Stancu (Bursaspor) sau Gheorghe Grozav (Terek Groznîi), Denis Alibec (Steaua), Claudiu Keşeru (Ludogoreţ), Andrei Ivan (CS U Craiova), Dorin Rotariu (Club Brugge)
*Florin Andone este suspendat

Selecționerul a anunțat și o listă adițională de jucători care pot fi convocați în cazul unor probleme de ultimă oră.

Lista adițională: Florin Niță, Steliano Filip (Dinamo), Gabriel Tamaș (Steaua), Alexandru Mățel (Dinamo Zagreb), Ovidiu Hoban (Hapoel Be'er Sheva), Adrian Stoian (Crotone)

  • România - Danemarca se joacă duminică, 26 martie, de la ora 21:45, și va fi în direct pe TVR 1 și liveTEXT pe GSP.RO.

CLASAMENTUL GRUPEI E:

Echipă Puncte
1. Polonia 10
2. Muntenegru 7
3. Danemarca 6
4. România 5
5. Armenia 3
6. Kazahstan 2

URMEAZĂ SĂ SE JOACE:

26 martie 2017: Armenia- Kazahstan, Muntenegru- Polonia, România- Danemarca

10 iunie 2017: Kazahstan- Danemarca, Muntenegru-Armenia, Polonia-România; 1 septembrie 2017: Kazahstan- Muntenegru, Danemarca- Polonia, România- Armenia

4 septembrie 2017: Armenia- Danemarca, Muntenegru- România, Polonia- Kazahstan

5 octombrie 2017: România-Kazahstan, Muntenegru-Danemarca, Armenia-Polonia

8 octombrie 2017: Danemarca- România, Kazahstan- Armenia, Polonia-Muntenegru

 

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (20)
fangigi
fangigi  •  15 Martie 2017, 10:05

Pai mai "Iedy", nu mai e senilul de tac-tu sa aduca ce-i dicteaza Gigi! S-a prins pana si Daum la ultimul meci cu Polonia cand a bagat 7 fcsbisti si ne-au calcat aia in picioare! Fcsbeii sunt Rusinea Europei! Ne umilesc tara pe oriunde ajung!

6.6.6
6.6.6  •  15 Martie 2017, 09:32

mare portar...ii sta bine in roz...in rest, nimic. poate vorbim mai la anu daca merita sau nu.

danirovl
danirovl  •  14 Martie 2017, 23:58

Nita e portar mare ,cu mult peste tatarusanu si pantilimon...astia doi nu au valoare !!au fost umflati pt. vanzare si atat....sunt inalti,lenti...fara reflexe...si nici pe centrari nu ies!! Lung jr e si el apropiat ca valoare de nita....sunt cei mai buni portari din ro la momentul asta. Dupa mine din echipa devstart nu trebuie sa lipseasca lung jr , sapunaru,chiriches,benzar,stanciu,alibec...cred ca si nistor de la dinamo ar fi trebuit convocat.

Vezi toate comentariile (20)
Comentează