FOTBAL  »  NATIONALA  »  SCANDAL

Iordănescu, "lucrat" de FRF? : "A fost acțiune premeditată între Steaua și șefii Federației"

Articol de GSP - Publicat vineri, 29 ianuarie 2016 09:28

Selecționerul Anghel Iordănescu se află în plin conflict cu Steaua, după ce Reghecampf le-a interzis celor șase jucători ai săi să participe la cantonamentul naționalei.

Florin Prunea, președintele celor de la CSMS Iași, vine cu o ipoteză nouă în acest scandal și spune că FRF și Steaua au avut alt tip de înțelegere.

"Mie îmi pare rău pentru Nea Puiu. El nu merita asta. Este cel mai bun antrenor pe care l-a avut România și nu trebuia să treacă prin așa ceva. Nu credeam că este posibil. El nu are nici o vină. Totul s-a făcut pe la spatele lui. A fost acțiune premeditată între Steaua și conducătorii FRF.

Din punctul meu de vedere, Steaua este de felicitat. A dovedit că este un club puternic și a șters pe jos cu absolut toți cei din Federație, chiar și cu selecționerul. A fost un tur de forță și Steaua a dovedit că nu are adversar. Din păcate, nu mai există rivalitatea Dinamo - Steaua. Cei de la Dinamo nu și-au apărat jucătorii și au tăcut din gură", a spus Prunea la DolceSport.

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (52)
gica_oboreanu
gica_oboreanu  •  29 Ianuarie 2016, 22:14

iordanescu e stelist batran. odata stelist, stelist de'a pururi. tata puiu nu va ridica niciodata mana impotriva stelutzei, fie ea orfana, cum este :) deci, spuma ligii intaia spumega intr'un cantonament steril, o socializare, iar frf face cu ochiul, nunta merge mai departe.

983732924972315
Soos Vilmos  •  29 Ianuarie 2016, 17:45

Exista o solutie simpla pentru rezolvarea acestei probleme : *** sa se numeasca " echipa nationala a Romaniei " si sa joace in toate competitiile oficiale si amicale in locul adevaratei echipe nationale.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dinamo100
dinamo100  •  29 Ianuarie 2016, 16:22

Conspiratie!!! :) Traim intr-o tara in care ocupatia principala a locuitorilor ei este aceea sa conspire impotriva caprei vecinului. :)

Vezi toate comentariile (52)
Comentează