FOTBAL  »  NATIONALA  »  CONVOCARE

Iordănescu nu ţine cont de Reghe » Şase stelişti convocaţi pentru cantonamentul naţionalei!

Articol de GSP - Publicat luni, 18 ianuarie 2016 19:14

Anghel Iordănescu a anunțat astăzi pe site-ul FRF lotul convocat pentru cantonamentul naționalei României din perioada 25 ianuarie - 6 februarie.

Selecţionerul a chemat 25 de jucători din campionatul intern, cei mai mulţi fiind de la Steaua. Nu mai puţin de şase jucători ai campioanei au fost solicitaţi de Iordănescu, deşi Laurenţiu Reghecampf anunţa că nu este dispus să renunţe la un număr atît de mare.

Lotul convocat

Portari: Silviu Lung (Astra), Florin Niță (Steaua), Alexandru Buzbuchi (Viitorul)

Fundași: Paul Papp (Steaua), Cristian Săpunaru (Pandurii), Valerică Găman (Astra), Robert Hodorogea (Viitorul), Steliano Filip (Dinamo), Bogdan Vătăjelu (CS U Craiova), Alin Toșca (Steaua), Ionuț Nedelcearu (Dinamo)

Mijlocași: Mihai Pintilii (Steaua), Alexandru Mateiu (CS U Craiova), Adrian Ropotan (Pandurii), Romario Benzar (Viitorul), Mihai Răduț (Pandurii), Nicolae Stanciu (Steaua), Florin Tănase (Viitorul), Adrian Popa (Steaua)

Atacanți: Andrei Ivan (CS U Craiova), Constantin Budescu (Astra), Alexandru Păun (CFR Cluj), Dorin Rotariu (Dinamo), Ioan Hora (Pandurii), Denis Alibec (Astra)

Programul meciurilor de pregătire din Antalya nu a fost anunţat încă.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (48)
gabonne1982
gabonne1982  •  19 Ianuarie 2016, 12:08
Postat de cpt.ahab pe 18 Ianuarie 2016, 22:14

Citind pomelnicul lui Iordanescu, capeti inca o masura a dezastrului in care a ajuns fotbalul romanesc. Jucatori cumplit de slabi...

stai sa vezi la euro.Cumplit de slabi zici ?! Cred ca vom fi penibil de slabi,rusinosi chiar

tzusti_reloaded
tzusti_reloaded  •  18 Ianuarie 2016, 22:44

DUPA SEMNALELE ASTE NU I VAD BINE DELOC PI FICISIPI.. CU TOATA COHORTA DE ACHIZITII :)

cpt.ahab
cpt.ahab  •  18 Ianuarie 2016, 22:14

Citind pomelnicul lui Iordanescu, capeti inca o masura a dezastrului in care a ajuns fotbalul romanesc. Jucatori cumplit de slabi...

Vezi toate comentariile (48)
Comentează