FOTBAL  »  NATIONALA  »  FRF

Iordănescu putea fi președintele FRF! Motivul misterios pentru care "Generalul" nu a mai candidat: "Dacă se întâmplă asta, mă arestează"

FOTO: Alex Nicodim
FOTO: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat joi, 29 septembrie 2016 10:42

Mircea Sandu, fost preşedinte FRF, a vorbit despre alegerile pentru şefia Federaţiei din 2014 şi a spus că a existat varianta ca Anghel Iordănescu să fie candidat.

"Da, a fost această variantă, ca Iordănescu să candideze la şefia FRF. A venit cineva şi a propus această idee şi am discutat-o cu Iordănescu şi cu Popescu. Iordănescu nu agrea.

Gică ne-a zis să avem încredere în el că va fi un candidat bun. Eu i-am zis că sunt anumite zvonuri legate de el şi de anchetă. Atunci, el a spus «Dacă Iordănescu va candida împotriva mea, sigur voi fi arestat». În acel moment am încheiat orice discuţie despre această idee.

După aceea am mers în Comitetul Executiv şi am mediat pentru ca Anghel Iordănescu să fie păstrat în Federaţie, ca director tehnic", a spus Sandu la televiziunea DigiSport.

În marie 2014, Răzvan Burleanu a câştigat alegerile FRF, la o zi după ce Gică Popescu a fost arestat în "Dosarul Transferurilor".

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
145748569108877
Irimia Paul  •  29 Septembrie 2016, 12:53

Mai bine un soson decat profitorul asta .

ortega
ortega  •  29 Septembrie 2016, 12:29

Ramolitul ăsta lipsea ... Aveam Catedrala Pupăcirii Neamului la sediul FRF ...

inginerul_reloaded
inginerul_reloaded  •  29 Septembrie 2016, 11:47

deci e clar ca i-a tras-o gabi oprea si lui Gica Popescu

Vezi toate comentariile (3)
Comentează