FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Iordănescu și Maxim, criticați de un fost ”tricolor”: ”Nu am înțeles nimic”

Articol de GSP - Publicat luni, 30 mai 2016 13:04

Marius Bilașco, jucător cu 5 selecții în echipa națională a României, îl critică pe selecționerul Anghel Iordănescu și spune despre Alexandru Maxim că nu are ce căuta la EURO.

"În repriza a doua (n.r. din meciul cu Ucraina, 3-4) nu am înţeles nimic şi ne gândeam ce poate să înţeleagă selecţionerul din evoluţia jucătorilor. Foarte mulţi jucători mi-au plăcut în prima repriză ca şi atitudine, ambiţie. Trebuie să alternezi că nu poţi să susţii fizic acest presing 90 de minute, dar e bine să-ţi surprinzi adversarul. Cred că Franţa se aştepta ca România să se închidă, să încerce pe contraatac, ceea ce am jucat de-alungul anilor. Am fost o naţională mai defensivă, cam asta este caracteristica noastră.

Dar acum nu cred că poţi să susţii contra Franţei un pressing la fel de bun cum am reuşit împotriva Ucrainei în prima repriză. Nu avem o idee clară de echipă, iar noi mai avem un singur meci! Nu văd ca în momentul în care joacă Prepeliţă titular îţi asumi un risc. A fost în unele momente pentru Pintilii, poate chiar şi peste Hoban, care a intrat rău în joc", a spus Bilaşco la Dolcesport.

Fostul atacant în vârstă de 34 de ani a vorbit și despre dilema pe care o are Iordănescu în acest moment și anume a alege dintre Maxim și Chipciu.

"Iordănescu este un antrenor conservator şi va merge pe mâna jucătorilor care au dus greul. Grigore, Chiricheş, Hoban şi Pintilii au jucat în majoritatea meciurilor. Pe lista pentru Euro n-ar trebui să fie Maxim. Între Chipciu şi Maxim, aici e un semn de întrebare, dar cred că mai degrabă Maxim ar trebui să stea acasă", a adăugat Bilașco.

"Tricolorii" au jucat două amicale în Italia, cu RD Congo, 1-1, și cu Ucraina, 3-4. Pe 3 iunie, România va mai juca un meci amical cu Georgia, pe Arena Națională.

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează