FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Iordănescu și Raț au avut o ședință după scandalul banderolei: "Cred că a înțeles"

Foto: Raed Krishan
Foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat vineri, 27 mai 2016 13:02

Andrei Vochin, consilierul președinteului FRF Răzvan Burleanu, a dezvăluit că după meciul dintre România și RD Congo, 1-1, când Raț a pierdut banderola de căpitan în favoarea lui Chiricheș, Iordănescu a avut o discuție cu fundașul de 35 de ani.

"Lucrurile s-au reglat pe parcursul zilei de astăzi (n.r. joi, 26 mai). Selecționerul a avut o discuție cu Răzvan, un jucător cu mare experiență. Eu cred că a înțeles decizia, iar lucrurile s-au limpezit și asta grație intervenției foarte bune a selecționerului. În special prin modul în care a știut să explice cum stau lucrurile!

Răzvan rămâne în continuare unul dintre căpitanii echipei naționale a României, dar vom vedea dacă Chiricheș va fi căpitanul României la Euro. Nea Puiu hotărește asta! Poți să ai surpriza să-l vezi în meciul cu Ucraina căpitan pe Raț! În momentul ăsta cei doi căpitani ai României sunt Chiricheș și Raț! Amândoi sunt extrem de importanți pentru loc, sunt doi lideri și e extrem de important că lucrurile au fost înțelese de amândoi", a dezvăluit Vochin în exclusivitate pentru DolceSport.

"Dacă voi nu știți de ce nu am fost căpitan, eu nici atât! Așa am fost anunțat înainte de meci. Nu știu motivele, nu știu ce am făcut rău. M-a susprins această decizie! Probabil că voi avea o discuție cu selecționerul despre asta. Probabil că voi vorbi cu dânsul!" Răzvan Raț după meciul cu RD Congo

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
10203320898183264
Mirel Grigoriu  •  27 Mai 2016, 17:03

Mai 4never, esti balbait sau prost?

jianu_pandurii
jianu_pandurii  •  27 Mai 2016, 16:24
Postat de valu4ever pe 27 Mai 2016, 15:49

nici rat nici iordanescu nu aveau ce cauta la acest campionat european,sunt depasiti!

si cine trebuia sa fie dupa tine antrenor respectiv fundas stanga?

larisa_i
larisa_i  •  27 Mai 2016, 16:10
Postat de valu4ever pe 27 Mai 2016, 15:49

nici rat nici iordanescu nu aveau ce cauta la acest campionat european,sunt depasiti!

Dupa ce criterii ai ajuns la concluzia asta? Pana una alta am jucat cu Spania cum n-am jucat cu alti antrenori "moderni" cu echipe f. slabe. Si ne-am si calificat la Euro.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează