FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Ironii la adresa lui Victor Piţurcă! Doi jucători ceruţi la naţională: "Nu-i chemaţi că cine ştie ce se va întîmpla! Poate ne califică" :)

Articol de GSP - Publicat miercuri, 20 august 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 20 august 2014 11:14

Fostul preşedinte LPF, Dumitru Dragomir, a fost impresionat de jocul aproape perfect al lui Sînmărtean din partida cîştigată de Steaua cu Ludogoreţ, scor 1-0. 

"Sînmărtean e un jucător mare, păcat de accidentările pe care le-a avut. Noroc cu nevastă-sa care a venit din atletism. Nu ştiu cîţi jucători din Europa fac ce face băiatul ăsta.

Totuşi, el nu trebuie chemat la echipa naţională, spun asta pentru ca aşa poate îl cheamă cineva. 

Nu-l chemaţi pentru că va califica echipa naţională şi cine ştie ce se va întîmpla. Nici pe Mutu. Sînmărtean e genial!

După Dobrin a venit Balaci, după Balaci a venit Hagi, iar după Hagi e Sînmărtean", a spus Dragomir la televiziunea sportro.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (17)
bdvalentin
bdvalentin  •  22 August 2014, 01:00

Mie mi se pare foarte bun Enache de la Astra. Nu sunt specialist, imi spune si mie cineva cine sunt cei convocati la nationala pe postul lui?

cris1111
cris1111  •  20 August 2014, 22:07
Postat de maistor_kokir pe 20 August 2014, 11:30

am vazut niste pase total aiurea, si cu calcaiul, hai sa nu exageram, e f ineficient sanmartean de multe ori, steaua in general are multe lucruri de simple si de baza,de pus la punct, daca vrea sa duca cu bine un campionat si o eventuala prezenta in grupele ligii ...

mars in p-la mea de dinamuist

cris1111
cris1111  •  20 August 2014, 22:05
Postat de dinamo100 pe 20 August 2014, 15:02

Oricat ne-ar place driblingurile lui Sanmartean, si imi plac foarte mult, se exagereaza in privinta lui. Masura adevarata a valorii unui fotbalist se masoara in confruntarile de calibru, ori nu-mi amintesc ca pana la varsta de 35 de ani sa fi facut vreo branza la vreun club din Vest sau sa fi reusit ceva notabil in intalnirile echipelor romanesti cu adversari din Vest. Faptul ca se joaca un pic prin Balcani cu adversari modesti, nu spune nimic despre valoarea reala. Tare as vrea sa vad cum ar juca impotriva Olandei, Frantei sau alte echipe de genul asta.

mars ma cu comentariile tale de doi lei,,,noi vorbim de prezent nu de trecut si arata-mi ce jucatori ar putea aduce fraierul de piturca mai buni ca samartean in monentul de fata

Vezi toate comentariile (17)
Comentează
Close