FOTBAL  »  NATIONALA  »  AMICALE

Jucăm cu Turcia și Olanda, însă doar un singur meci are stadion antamat. Informații contradictorii în cazul celuilalt

Articol de GSP - Publicat miercuri, 18 octombrie 2017 17:22

 FRF a stabilit două meciuri amicale pentru naționala României, în perioada în care va avea loc barajul pentru CM 2018, cu Turcia și Olanda, pe 9 și 14 noiembrie. Cu batavii jucăm sigur pe Arena Națională, dar pentru jocul cu turcii locul de disputare e în ceață. 

De la distanță, în acest moment, se văd 3 posibile gazde: Cluj, Timișoara și Craiova. 

FRF nu oferă însă noi detalii în comunicatul de azi, iar televiziunile de sport au anunțat informații diferite: TV Telekom Sport a precizat ieri că ar fi vorba despre arena Craiovei, iar TV Digi Sport a "mutat" azi partida pe Cluj Arena. 

România, Turcia și Olanda au ratat calificarea la Campionatul Mondial din Rusia.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
dinamo_fan
dinamo_fan  •  18 Octombrie 2017, 19:17

doua meciuri amicale zic eu bine alese...cu echipe mai bune decat noi dar nu intr-atat de bune incat sa nu avem nici o sansa. este pe undeva un test perfect al calitatii in vederea urmatoarei campanii de calificare. contra unor astfel de formatii ar trebui sa ne impunem pentru a ne califica la turneul final.

vlad.dracul
vlad.dracul  •  18 Octombrie 2017, 18:52

Bancuri cu olteni.

blatistu49
blatistu49  •  18 Octombrie 2017, 18:46

in amicale facem puncte e de stiut apoi in meciuri oficiale

Vezi toate comentariile (5)
Comentează