FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Jucătorii lui Contra au disecat pentru prima oară subiectul "Ștefan Radu la națională": "Să facă ce vrea"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat miercuri, 08 noiembrie 2017 20:48

Subiectul posibilei reveniri a lui Ștefan Radu la echipa națională este unul de maximă actualitate, numeroși oameni din fotbalul românesc exprimându-și opiniile cu privire la dorința lui Contra de a-l readuce pe fundașul lazial la prima reprezentativă.

Cristi Săpunaru e primul jucător din lotul lui Contra care vorbește deschis despre acest caz și mărturisește că respectă decizia luată de fundaș, care continuă să îi țină pe oficialii naționalei în stand-by.

"Nu-l obligă nimeni să vină. E decizia lui, poate să facă ce vrea", a declarat Săpunaru, care a rememorat și momentele în care nu a mai venit la națională din cauza aprigului conflict pe care l-a avut cu Victor Pițurcă. 

"La națională am spus că o să vin tot timpul, dar au fost unele momente în care nu am putut să fac asta pentru că am avut acel conflict", a comentat Săpunaru, la TV Telekom Sport.

Vezi și:Săpunaru are un mesaj pentru fanii giuleșteni: "Copos a fost și va rămâne rapidist. Dacă se întoarce patron la Rapid, vin eu președinte"

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează