FOTBAL  »  NATIONALA  »  UNGARIA - ROMÂNIA, VINERI, 21:45, TVR 1, GSP.RO

Jucătorii Ungariei şi-au făcut planul pentru a învinge România: "Putem face un pas uriaş"

Articol de GSP - Publicat marti, 01 septembrie 2015 14:12

Balazs Dzsudzsak, căpitanul naţionalei Ungariei, a vorbit despre meciul cu România de vineri, de la ora 21:45, şi consideră că această partidă nu e decisivă pentru calificarea echipei sale.

"Atmosfera din jurul echipei e foarte bună. Şi aici la conferinţă sînt foarte mulţi jurnalişti. Biletele s-au vîndut, iar acest lucru ne va da un moral incredibil. Toţi sîntem foarte conştienţi de miza acestui meci şi ştim că suporterii se aşteaptă la multe de la noi. 

Nu ne vom decide soarta în acest meci, dar putem face un pas mare spre îndeplinirea obiectivului. Cu trei puncte vom fi mai liniştiţi. Trebuie să fim atenţi la cartonaşele galbene sau roşii, pentru a nu ne pune într-o situaţie dificilă pentru meciurile care urmează", a spus Balazs Dzsudzsak

România va juca în deplasare cu Ungaria vineri, de la ora 21:45, în direct pe TVR 1 şi în format liveTEXT pe GSP.ro. "Tricolorii" sînt lideri în grupa F, cu 14 puncte după 6 etape, urmaţi de Irlanda de Nord cu un punct mai puţin. Ungaria e pe 3, cu 11 puncte.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
nordik
nordik  •  01 Septembrie 2015, 14:41

Ungaria-Romania, 2 echipe foarte foarte slabe, ambele joaca un fotbal plictisitor. Media din romania cat si cea din ungaria, ca de obicei arunca articole pe site-uri de p rost gust, ca sa inraiasca fanii, instiga la batai pe stadion, ura, etc...asa traiesc si ei, mai scot un ban, publicand articole de toata jena. bravo, in 2015, tara care viseaza la Europa, are un comportament "nobil"! meci decisiv...hmmm, pt ce? sa vedem care echipa penibila ajunge in competitia europeana? n-au ce cauta astia nici la CM, nici la CE! atat Ungaria, cat si Romania! Peace!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează