FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - UZBEKISTAN, 10 AUGUST

Juniorii sub 19 ani, surprinşi de convocarea la lot: "Sperăm să mergem şi în Austria"

Nicolae Stanciu joacă la Unirea Alba Iulia
Nicolae Stanciu joacă la Unirea Alba Iulia

Articol de GSP - Publicat luni, 01 august 2011 00:00 / Actualizat luni, 01 august 2011 13:38

Cei 4 juniori de la echipa naţională UNDER 19 au vorbit despre convocarea la lot în vederea amicalului cu Uzbekistan din 10 august.

Nicolae Stanciu (Unirea Alba Iulia): "Sperăm să rămînem în vederile domului Piţurcă şi în continuare, însă trebuie să muncim mult pentru asta. Am fost foarte surprinşi în momentul în care am primit vestea convocării, dar ne-a explicat domnul Florin Marin că este ceva serios şi ne-am bucurat foarte mult. Trebuie să muncim cît mai mult şi să rămînem la fel de modeşti, asta e cel mai important".

Ionuţ Năstăsie (Steaua): "Toţi jucătorii de la naţionala mare sînt importanţi, ne bucurăm că sîntem alături de ei. O să fie bine alături de steliştii de la lot, o sa mă ajute. Este un lucru bun că sînt mai mulţi coechipieri de-ai mei. E o surpriză foarte mare pentru mine, nu am fost deloc la tineret şi am trecut direct la echipa mare, e un lucru ciudat. O să profităm de această săptămînă la lot şi o să încercăm să prindem şi avionul de Austria. Dacă nu, asta e, noi ne bucurăm că suntem aici".

Florin Ilie (Poli Timişoara): "Ne pare rău că nu jucăm cu Argentina, era inaugurarea stadionului, asta e, vom juca cu Uzbekistan. Timpul va decide tot, noi ne antrenăm aici şi sper să ne facem treaba cît mai bine şi să nu dezamăgim. Cred că atunci cînd am intrat în teren am încercat să imi fac cît mai bine treaba. Nu cred că este o întîmplare că ne aflăm aici. Nu pot să mă bag peste domnul Burchel, nu ştiu dacă meritam sa joc mai mult la EURO U19, cine a fost în formă a jucat. Sîntem abia la început, sper să demonstrăm şi să rămînem în vizorul naţionalei în continuare".

Alexandru Avrămia (Poli Iaşi): "Ne-a sunat domnul Florin Marin şi am luat în serios convocarea. Băieţii au fost aproape de mine după jocul cu Cehia, am trecut peste greşeala din acea partidă. Am stat mult în cantonament, sîntem foarte bine pregătiţi, vom face faţă".

România - Uzbekistan se va disputa pe 10 august, în Austria.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
gabonne1982
gabonne1982  •  01 August 2011, 18:19
Postat de jumega pe 01 August 2011, 16:41

sigur astia au semnat cu becali samsarii acum la U19 :))) incepe vopsirea!

bine spus!

jumega
jumega  •  01 August 2011, 16:41

sigur astia au semnat cu becali samsarii acum la U19 :))) incepe vopsirea!

ronaldo666
ronaldo666  •  01 August 2011, 15:55

un lucru bun facut de piturca astia is adusi in loccul lu florescu apostol sh restu petardelor lui razvan

Vezi toate comentariile (4)
Comentează