FOTBAL  »  NATIONALA  »  FRANȚA

Jurnaliștii francezi trag un semnal de alarmă: "Știm că naționala voastră a avut cea mai bună apărare din preliminarii"

foto: Alex Nicodim (Gazeta Sporturilor)
foto: Alex Nicodim (Gazeta Sporturilor)

Articol de GSP - Publicat marti, 07 iunie 2016 19:47

Suflarea fotbalistică din Franța se pregătește de meciul tensionat pe care "Cocoșul Galic" îl dispută împotriva României, pe Stade de France.

Reporterul de la TF1, Frederic Calenge, a analizat naționala țării sale, dar a evidențiat și forma bună pe care o traversează echipa antrenată de Anghel Iordănescu:

"Jucătorii Franței îi cunosc bine pe cei ai României și îi respectă. Știm că naționala țării voastre a avut cea mai bună apărare din preliminarii și ne aducem aminte că am remizat în 4 din ultimele 5 partide cu voi. Ne așteaptă un meci strâns pe care va trebui să-l câștigăm, dar nu va fi ușor", a declarat reporterul francez pentru Dolce Sport.

Franța nu a mai fost gazda unui turneu final din 1998, când a găzduit Campionatul Mondial. Ediția '98 a consemnat și ultima prezență a României la un Campionat Mondial.

România debutează la EURO 2016, vineri, 10 iunie, cu Franța. Meciul va începe la ora 22:00 și este în direct la DolceSport, ProTV și liveTEXT pe GSP.ro.

MECIURILE ROMÂNIEI:

Vineri, 10 iunie
ora 22:00 ( Paris): Franța - România - Grupa A

Miercuri, 15 iunie
ora 19:00 (Paris): România - Elveţia - Grupa A

Duminică, 19 iunie
ora 22.00 (Lyon): România - Albania - Grupa A

Citește și: Programul complet al EURO 2016 » Când și unde poți vedea meciurile de la turneul final din Franța 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează