FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - DANEMARCA

Keșeru sau Alibec? Claudiu a driblat dilema și vine cu o soluție de inspirație Steaua: "Nu voi fi fericit dacă n-o să fiu titular"

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat miercuri, 15 martie 2017 20:39

Claudiu Keșeru este de părere că el și Alibec sunt fotbaliști cu profil asemănător și că îl vede pe acesta jucând mai retras, în spatele vârfului, așa cum o face la Steaua. Keșeru îi sugerează astfel indirect lui Daum să copieze modelul stelist, pentru a le face loc amândurora în primul "11". 

"Eu îl văd puțin mai retras pe Alibec. Nu cred că suntem foarte diferiți ca profil. Nu voi fi fericit dacă nu voi juca titular, dar mă voi bucura de ceea ce mi se oferă", a spus Keșeru la TV Digi Sport, cu 11 zile înainte meciului cu Danemarca, din preliminariile Campionatului Mondial din 2018.

Într-un sondaj derulat pe site-ul GSP.RO, 54% dintre cei 2.000 de votanți l-au ales pe Keșeru pentru postul de atacant în meciul cu danezii, în detrimentul lui Denis Alibec (detalii AICI).

Atacantul lui Ludogoreț a declarat că a discutat cu Erik Johansson, fundașul danez al celor de la FC Copenhaga, echipă cu care formația bulgară a jucat în primăvara Europa League.

"I-am zis să fie pregătit, că ne vedem într-o lună", a precizat Keșeru.

Ludogoreț a fost eliminată de Copenhaga în "șaisprezecimile" competiției, după ce a pierdut cu 1-2 meciul de pe teren propriu și a remizat în deplasare, scor 0-0.

  • Meciul dintre România și Danemarca va avea loc pe 26 martie pe Cluj Arena, de la ora 21:45 și va fi în direct pe TVR 1 și liveTEXT pe GSP.RO.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
borat101
borat101  •  17 Martie 2017, 09:24

Keseru facea ravagii in Franta, si mai ales in divizia a 2-a. A trebuit sa vina la mafiotii cu fcsb *** *** ***, ca sa prinda ceva Nationala. Cand a venit la Nationala nu prea a aratat cine stie ce. Este normal, ca ti se face scarba si nu mai ai nici un chef de Nationala. Deci nea Keseru, mai bine baga osul si baga goluri la Nationala inainte de a vorbi. Este greseala sistemului penal din Romania, dar si a ta ca teai dat batu... totusi te intelegem. Ca nu degeaba Chivu sa retras destul de devreme, asa si cu Sergiu Radu (capital la Lazio).

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

borat101
borat101  •  17 Martie 2017, 09:17
Postat de steaua1986forever pe 16 Martie 2017, 12:02

Acelasi lucru despre Sanmartean: cand era la alta echipa era cel mai bun din lume dar Piturca nu il cheama ca are ceva cu el. Cand era la Steaua era "batran si expirat", nu merita sa joace. Si multi altii, e o lista lunga cu frustrari antisteliste pe aici. Nici nu merita bagate in seama.

Nu tie rusine sa mai *** astfel de propaganda *** fam becali. Pe un Sanmartean nu la bagat la Nationala mafia din cauza ca Porumboiu nu la lasat de la Vaslui, plus Sanmartean nu a fost niciodata cu echipa ***. Dar cea mai mare cauza a fost ca gasca de mafie cu Piturca si fam becali se chinuia sa promoveze pe penalul de Radoi. Asa sa intamplat si cu Muresan (de la CFR Cluj), nu avea loc in primul 11 al Nationalei, din cauza vedetei de la fcsb numita Goian. Pana la urma Muresan a fost convocat, dar tot in al 69-lea ceas de batjocura la adresa acestui sport numit fotbal. Fam becali, borcea, copos, porumboiu, etc..AU DISTRUS VIITORUL LA MULTI JUCATORI. ASTA O STIE TOATA LUMEA.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

steaua1986forever
steaua1986forever  •  16 Martie 2017, 12:02
Postat de fcsb.86 pe 16 Martie 2017, 09:34

Cand era Keseru la Steaua urlau toti sa joace Alibec si ca se fac manevre la Nationala, acum ca Alibec este la Steaua e bun oricare joaca in alta parte de cat la acel club :))))))))

Acelasi lucru despre Sanmartean: cand era la alta echipa era cel mai bun din lume dar Piturca nu il cheama ca are ceva cu el. Cand era la Steaua era "batran si expirat", nu merita sa joace. Si multi altii, e o lista lunga cu frustrari antisteliste pe aici. Nici nu merita bagate in seama.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează