FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - DANEMARCA 0-0

Keșeru își toarnă cenușă în cap după ratările monumentale din meciul cu Danemarca: "Eu sunt cel mai frustrat în momentul acesta!"

Foto:  Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat duminica, 26 martie 2017 23:56

Claudiu Keșeru a ratat cele mai importante ocazii ale României în partida cu Danemarca (0-0 - cronica AICI) și constată că tricolorii au probleme în fața porții.

"Rezultatul este trist. Mi s-a părut că am început foarte bine meciul, problema e că nu am înscris, acolo se rezumă foarte simplu problema noastră. Am avut ocazii, dar nu am băgat-o în poartă.

Cel mai frustrat sunt eu în momentul de față, pentru că eu am avut ocaziile cele mai mari. Încerc sa fiu cât mai pozitiv, pentru că după aceste ocazii, dacă se intră într-un cerc vicios, se adună frustrare.

Cred că până în minutul 75 am luptat cu ei. În ciuda gabaritului inferior, nu s-a văzut diferența de putere, dar după au avut acel avantaj al prospețimii pe final", a spus Keșeru la finalul partidei la TVR.

 Citește și: 

CALCULE » Cum arată situația în grupa României după remiza cu Danemarca, 0-0 » Șanse doar la locul doi

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează