FOTBAL  »  NATIONALA  »  EURO 2016

Keșeru și Burleanu au susținut o conferință de presă la Paris: "Vom fi foarte determinați la meciul de deschidere!"

Articol de GSP - Publicat luni, 25 aprilie 2016 18:22

Claudiu Keșeru și Răzvan Burleanu au susținut o conferință de presă la Ambasada României din Paris și au vorbit despre Campionatul European și despre ce așteptări are țara noastră de la acest turneu final.

"Vă asigur, şi aici vorbesc în numele tuturor băieţilor care pot fi convocaţi la Campionatul European, că vom trata meciul de deschidere cu mare determinare şi că vom avea o prestaţie bună.

Eu cred într-un rezultat de egalitate, 1-1. Chiar dacă în preliminarii nu am marcat foarte multe goluri, echipa a practicat un joc ofensiv şi are o preocupare permanentă pentru organizarea atacului”, a declarat Keşeru, informează frf.ro.

Președintele FRF, Răzvan Burleanu, e optimist și chiar crede că România poate fi surpriza acestui campionat european, deși o vede pe Franța favorită:

”Consider că echipa Franţei are şanse foarte bune la câştigarea titlului european și sper într-un rezultat pozitiv pentru noi în meciul de deschidere.

Îmi doresc ca ambele echipe să treacă de faza grupelor şi să se întâlnească şi a doua oară la Euro 2016”.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
1029362770437496
Neagu Octavian Gabriel  •  25 Aprilie 2016, 19:34

Buna seara! Oare de ce nu se foloseste cuvantul hotarat, in locul cuvantului determinat, un calc provenit din limba engleza?

knuty
knuty  •  25 Aprilie 2016, 19:25

Keseru asta nu e un jucator de nationala !!!Nu art trebui convocat!!!O *** care se miauna tot meciul cu grimasele lui!!!Circ de doi ban la ambasada parca nun stiu ce echipa ami fi !!!!Se vor intoarce cu coada intre picioare!!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

809159489201291
Valentin Bologa  •  25 Aprilie 2016, 19:21

ce dracului cauta astia sa vorbeasca in numele echipei ! lingai veniti la ambasada ! au venit la vreo serata sau ce?

Vezi toate comentariile (7)
Comentează