FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

L-a salvat clauza? Victor Piţurcă, aproape de a fi demis: "Nu ne puteam permite!" » Cît ar fi trebuit să plătească FRF

Articol de GSP - Publicat luni, 14 aprilie 2014 00:00 / Actualizat luni, 14 aprilie 2014 23:34

După ce Răzvan Burleanu a cîştigat alegerile pentru şefia FRF, s-a vorbit despre intenţia sa de a-l schimba pe Victor Piţurcă de pe banca tehnică a naţionalei. E de notorietate faptul că selecţionerul are o clauză însemnată în contract şi ar urma să primească o sumă foarte mare dacă ar fi demis.

Totuşi, Răzvan Burleanu susţine că nu clauza l-a salvat pe Victor Piţurcă.

"Federaţia nu îşi permite să îl dea afară pe Piţurcă pentru că are o clauză de 1,2 milioane de euro şi nu avem aceşti bani.

Din acest punct de vedere nu ne permitem să facem această schimbare, dar confirmarea lui nu are la bază contractul cu această clauză", a spus Răzvan Burleanu la televiziunea sportro.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (21)
bamse1901
bamse1901  •  16 Aprilie 2014, 11:26

l-a salvat manevra marsava dintre el si mirciuluica nasulica

julianm
julianm  •  15 Aprilie 2014, 23:41

dar ce are la baza confirmarea ? nu ramane decat Valoarea , exact ? du-te-n bashul tau cu tot cu tziganul barbugiu !

zold8
zold8  •  15 Aprilie 2014, 16:08

Ca de obicei la basishtii feroce... valul schimbarii se transforma in valul tanguielii... suntem saraci, n-avem cu ce, e Ponta plagiaretz, si rusii sunt de vina.

Vezi toate comentariile (21)
Comentează