FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA-ISRAEL 0-2

Liţă Dumitru: "O să ajungem să ne bucurăm că batem pe Liechtenstein"

Articol de GSP - Publicat vineri, 05 martie 2010 00:00

Fostă glorie a Stelei, Liţă Dumitru spune că eşecul cu Israel este o ruşine şi o pată urîtă pentru România.

"Eu am spus încă de acum 2-3 ani că echipa naţională n-a avut rezultate pentru că nu avem fotbalişti valoroşi.  Federaţia Română de Fotbal nu a investit în sectoarele de copii şi juniori şi este normal ca în acest moment să nu mai apară un Mutu, un Chivu.

Avem o echipă de nivel scăzut şi o să ajungem să ne bucurăm că batem pe Liechtenstein. FRF ar trebui să creeze centre pe regiuni, să facă terenuri, să ofere echipamente, pentru că aşa au apărut jucători ca Hagi sau ceilalţi din generaţia lui sau a mea.

Este o ruşine şi o pată urâtă pentru ţara noastră să vină Israelul şi să ne dea clasă", a declarat Liţă Dumitru la Sport Total FM.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
 •  05 Martie 2010, 18:01

Bai baiatule nu ne mai scapam de comentariile acestei nulitati de antrenor.

 •  05 Martie 2010, 17:31

Mda...Sa-i spuna Hagi lu' domnu' Lita Dumitru ce echipamente si facilitati avea el la juniorat.

onlyone
onlyone  •  05 Martie 2010, 17:27

Iarasi il faceti pe asta "fosta glorie de la Steaua" ... pai a jucat mai mult la Rapid decat la Steaua, iar cariera tot la Rapid si-a incheiat-o ... oricum mare glorie n-a prea avut el cat a fost jucator

Vezi toate comentariile (3)
Comentează