FOTBAL  »  NATIONALA  »  BARAJ

VIDEO România a remizat în Portugalia, iar calificarea se joacă la Cluj!

Foto: frf.ro
Foto: frf.ro

Articol de GSP - Publicat vineri, 21 octombrie 2016 22:37

Naționala de fotbal feminin a României a remizat în Portugalia, scor 0-0, în primul meci de la barajul pentru Campionatul European.

VIDEO » Portugalia - România 0-0
Claudia Neto a ratat un penalty în minutul 10

Româncele au avut mari emoții în startul partidei, când Portugalia a primit penalty, dar Claudia Neto a executat în bară, iar apoi Andreea Părăluță a reținut mingea.

După un prim meci foarte echilibrat, calificarea se va decide pe data de 25 noiembrie, la Cluj-Napoca. Meciul retur va începe la ora 18:00 și va fi în direct pe Dolce Sport 1.

România a ratat calificarea directă la turneul final din Olanda după ce a terminat grupa din preliminarii pe locul al doilea, cu penultimul punctaj dintre echipele de pe locurile secunde.

La Campionatul European de anul viitor s-au calificat direct echipele câștigătoare din fiecare grupă și cele mai bune șase echipe clasate pe locul al doilea.

Echipa de start a României: Părăluță - Corduneanu, Ficzay, Hraviștiuc, Oprea - Sârghe, Vătafu, Bortan, Voicu - Lunca, Olar 
Rezerve: Oprea, Giurgiu, Rus, Tărășilă, Gorea, Ciolacu, Meluță
Antrenor: Mirel Albon

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
borat101
borat101  •  21 Octombrie 2016, 20:45

HAI ROMANIA!!!! HAI FETELOR!!!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează