FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - RD CONGO

VIDEO și FOTO România - RD Congo 1-1 » Nu am arătat prea bine! Două momente de fotbal într-o mare de plictiseală

Foto: Raed Krishan (Como) +20   FOTO
Foto: Raed Krishan (Como)

Articol de GSP - Publicat miercuri, 25 mai 2016 22:10

România a remizat cu reprezentativa RD Congo, scor 1-1, în primul meci amical disputat de "tricolori" în stagiunea de pregătire din Italia.

România - Congo 1-1
Stanciu '27/ Bokila '87
liveTEXT / VIDEO

România: Pantilimon - Săpunaru, Găman, Chiricheș (cpt), Raț - Pintilii, Ropotan (Prepeliță 46) - Ad. Popa, Stanciu (Keșeru 78), Chipciu (Maxim 59) - Alibec (Hora 68)

RD Congo: Kudimbana - Mpoku, Tisserand, Bompunga, Issama - Zakuani, Lomalisa, Maghoma, Mubele - Mabwati, Bakambu

Prima mare ocazie a meciului i-a aparținut lui Chiricheș, care a reluat cu capul puțin pe lângă poartă centrarea trimisă de Chipciu, în minutul 21.

în minutul 27, Nicolae Stanciu a deschis scorul cu un șut din afara careului, după ce a profitat de o greșeală în apărarea congolezilor. Mijlocașul Stelei ar fi putut bifa "dubla" în minutul 37, însă șutl expediat din lovitură liberă a fost respins de portarul Kudimbana.

Congo a ratat o mare ocazie în minutul 64, când Bakambu a fost blocat în ultima clipă de Pantilimon, în timp ce "tricolorii" au mai irosit o ocazie prin Raț, care a fost blocat de Kudimbana.

Fostul atacant al Petrolului, Bokila, a restabilit egalitatea în minutul 87, la capătul unui atac rapid care a luat prin surprindere apărarea României.

Elevii lui Anghel Iordănescu vor disputa următorul  amical duminică, 29 mai, de la ora 20:30, împotriva Ucrainei, la Torino.

 

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (266)
808230212643951
Ioan Harsani  •  27 Mai 2016, 19:42

Adormitii Maicii Domnului,jucam precum se misca antrenorul.Este o deziluzie in antrenorat, iordanescu,habar nu are despre jucatori,despre locurile potrivite in teren a fiecarui jucatorm,despre un fotbal cursiv bazat pe inscrierea de goluri, un fotbal modern,habar nu are.Este cea mai mare greseala sa il aduci la carma echipei nationalei.Ce nu inteleg eu?de ce isi permit conducatorii FRF sa ia decizii aberante?Romania nu este echipa noastra ?a popurului roman?De ce sa se joace burleanu si company,sau chiar iordanescu cu echipa Romaniei si a romanilor?Sa le fie rusine.PS:Nu o sa facem niciun punct in Franta,iar in meciul inaugural vom fi desfintati,cu o caruta de goluri ,Asa antrenor asa fotbal.

torque07
torque07  •  26 Mai 2016, 12:28

Numai si numai comentarii negative. Asta e rezultatul muncii celor de la GSP care a stiut sa scoata in evidenta toate ***. Da deschidem si noi ochii??? Vreti fotbal spectaculos? Vreti goluri? CU CINE??? Cei mai buni jucatori romani joaca prin ligi secunde si acolo rezerve sau in campionatul nostru de 2 lei. Cu astia vreti spectacol? Nu se poate. Singura greseala a fost schimbarea lui Piturca. Asa cum era el, trebuia lasat pana la sfarsitul campionatului, intre timp cautat cu calm un inlocuitor cu capacitate, am cazut din lac in put cu Iordanescu. Unde-i Radu? ziceati toti ca din cauza lui Piturca nu vine. Si meciul de ieri a fost un AMICAL inainte de un campionat european. Ce vreti sa se omoare pe teren? Normal ca se joaca plictisitor fara risc. Cel cu Ucraina o sa fie si mai nasol. E ceva normal sa nu risti inaite sa mergi la EURO. Ce dra**

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

caminero
caminero  •  26 Mai 2016, 10:01
Postat de steaua1986forever pe 26 Mai 2016, 00:28

Si am uitat sa adaug ca mi se pare o mare eroare a Federatiei sa il aduci pe Iordanescu si sa ii zici ca dupa EURO el nu mai e selectioner. Adica il lasam acolo pentru cateva meciuri de calificare (majoritatea punctelor au fost facut de pacatosul ala de Piturca) si apoi ii zicem "fa si tu ce poti pe acolo pe la EURO, eventual nu e nicio problema daca te umilesc toti, ca oricum tu pleci dupa aia". O motivare foarte buna, sa pui un antrenor extrem de invechit din toate punctele de vedere, un antrenor care in ultimii 10 a stat prin Parlament, etc...Nu zice nimeni ca Iordanescu nu stie fotbal, insa sa ma ierte, cu toata dragostea pe care o am catre Steaua anilor 80, fotbalul s-a mai schimbat un pic, avem nevoie de metode moderne, nu mai merge cu alergatul pe munte pe la Forban...

Se cheamă "modă retro", un fel de "Pere Volaille vintage, grand cru 1994"

Vezi toate comentariile (266)
Comentează