FOTBAL  »  NATIONALA  »  ALEGERI FRF

Liviu Dragnea face jocurile! Cum a bulversat interviul din Gazeta Sporturilor casele de pariuri

Articol de GSP - Publicat marti, 17 aprilie 2018 11:11

Ionuț Lupescu este favorit cert la câștigarea cursei pentru președinția FRF în opinia caselor de pariuri.

Dacă duminică, cu 4 zile înaintea alegerilor, lupta pentru șefia Federației era una echilibrată, astăzi balanța e înclinată puternic în favoarea lui Ionuț Lupescu. Motivul este interviul exclusiv acordat de Liviu Dragnea Gazetei Sporturilor, în care își exprimă susținerea pentru "Kaiser" (vezi interviul AICI).

Acum, Ionuț Lupescu are o cotă de 1,45 la agenția Winner pentru a deveni noul șef al Federației Române de Fotbal, în timp ce Răzvan Burleanu îți poate aduce de 2,5 ori mai mulți bani dacă se impune. Cota lui  Marcel Pușcas este 20. 

Duminică, înaintea anunțului de susținere din partea liderului PSD, Ionuț Lupescu era cotat cu 1.70.

Citește și: Reacție dură a lui Dragnea la câteva ore după interviul din Gazeta Sporturilor: "Adică unii au voie și alții nu?"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează